Csaszarosok! Kb.2 honapig fajt a vagas. Babam 22 hetes. Tegnap ejjel hatalmas fajdalomra ebredtem, mozdulni se tudtam, ugy fajt a vagas, kb.1 orat, se elotte, se azota nem faj. Ez mi volt? Normalis?
Szia!
Valószinűleg álmodban rosszul mozdulhattál és meghúztad..
nekem 11 hós a lányom,még mindig szokott fájni és próbáltam tornázni is mert nem nagyon akar visszahúzódni,nem megy igazán..
A múltkor nyilatkozott egy orvos,aki azt mondta,hogy a baba 7hós korára még csak 3/4 részben vagyunk gyógyultak...úgyhogy ne csodálkozz!
Kétszer volt császármetszésem. Az egyik 3 és fél éve lassan. Utána kb. másfél-két hónapig nagyon fájt a heg, még az ágyból sem tudtam segítség nélkül kikelni. Orvoshoz nem mentem, mert azt olvastam, hogy ez normális.
A második pont ma 5 hete történt. Kb. 3 napig fájdogált, utána már szaladni is tudtam, sőt azóta már biciklin is ültem, pedig még nem volt meg a 6 hetes kontroll.
Mindkét műtét más-más kórházban történt. Az elsőnél szétvágták a hasizmomat, így emelték ki a babámat.
A másodiknál nem vágtak izmot, csak széthúzták (orvosi nevén vongálták), ezért gyógyult hamarabb.
Szerintem neked is vágták az izmot, és azért regenerálódik lassabban. Nem hinném, hogy bármi komolyabb lenne, mert az azért 5 hónap alatt kiderült volna. Mindenesetre figyeljed, ha sűrűbben történik ilyen, akkor nem árt megnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!