Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hatalmas lába (talpa) van a...

Hatalmas lába (talpa) van a fiamnak. Ebből lehet bármire következtetni?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy magas lesz pl. Vagy miért aránytalanul hatalmas a lába?

3,5 éves 105cm és 29-30-as cipőket hord. Belső talphosszuk 18,5 cm.

A talphossza 17,5cm körül van.

Ti fiatok lába is ekkora?

Játszótéren is látható a különbség

és a kukaca is sokkal nagyobb, mint a vele egyidősöké.

2012. aug. 23. 12:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet! Amit írtál is, min. 180 cm lesz. Fiúnál nem baj.
2012. aug. 23. 12:48
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem max annyit, hogy nagy lába lesz, nem hinném, hogy az emberek olyanok, mint a kutyák vagyis akinek nagy tappancsa van nagyobb kutya lesz.

Nekem van barátnőm aki 165cm és 41-es a lába. Fiúismerősöm is van 46-os lábbal. Ő mondjuk nem alacsony, de nem is extrém magas (hogy mekkora a micsodája azt nem tudom :)) viszont az ő méretében a cipőket állandóan akciózzák az tuti :)

Kisfiúkukacban nem vagyok penge, de általánosságban elmondható, hogy vannak hús és vérpéniszek, az utóbbi kisebb alap állapotban, de ha vérrel telítődik akkor nagyobbat nő, mint az amelyik eleve nagy (nem tudom érthetően írtam-e)

2012. aug. 23. 12:48
 3/13 A kérdező kommentje:

Fiam 16,5kg, bordái kilátszanak, szóval vékony, magasnak hat korához képest.

Kukaca alaphelyzetben nagy. Ezt csak azért írtam, hogy nagy, mert ez is olyan fura.

Legalább 5-6cm-es.

Apja lába is nagy - 46-os, 185cm magas. Én 165cm vagyok.

Csak viccesen néz ki a hatalmas tappancsaival:)

2012. aug. 23. 12:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Kedves 88%-os. Általánosságban elmondható, hogy a nagy láb az emeberknél is nagy magasságot jelez. Elhiszem , h van olyan ismerősöd, aki 165 cm és 41-es a lába, de ott valószínű vastag lábfeje van, így ha pl. alapból 38-as lenne neki, az a "vastagság" rádob még pár cm-t. Ilyen az én lábam is. Papíron 39-es, de olyan vastag a lábfejem, h 41-es kell. Kukiban én se vagyok otthon. Azt hittem minden férfinek nagyjából kicsi és csak erekcióban nő meg.
2012. aug. 23. 12:54
 5/13 anonim ***** válasza:

Az én kisebbik fiam nincs még két éves és 27-es cipőket hord, igaz nagy fiú, nekem nem tűnik nagyon aránytalannak.Ha kislány lenne, kevésbé örülnék a nagy lábméretének, de kisfiúknál ez nem baj.

Valószínű, hogy a nagyobb cipőméret együtt jár majd egy nagyobb testmagassággal, de fiúknál ez sem egy hátrány:)

2012. aug. 23. 12:58
 6/13 A kérdező kommentje:
Nekem 38-as lábam van. Teljesen átlagos méreteim vannak.
2012. aug. 23. 12:59
 7/13 A kérdező kommentje:

Mivel vékony és "piszkafa" lábai vannak és nagyon vékony, csontos lábfeje, így igen feltűnő.

A játszótéren már többször kérdezték, hogy miért veszek neki ilyen nagy cipőt. Amikor mezítláb látták, sokan elhűltek tőle. Tényleg feltűnő.

2012. aug. 23. 13:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Az én lányom igaz már 5 éves, 110 cm magas és 29-es cipőt hord. Nekem nem tűnik túl nagynak a lába, bár az oviban szoktam nézni a váltócipőket a szekrényben és ő a fiúkkal megegyező nagyságú cipőt hord. Szerintem egy fiúnál ez nem olyan nagy.
2012. aug. 23. 15:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Valószínű magas fiú lesz, bár még az sem biztos.

A kukac meg nehogy ekkora maradjon :)

Bármi lehet még ezekből a méretekből.

2012. aug. 23. 15:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Az én lányom is 29-es cipőket hord, igaz ő is 115cm tehát nem picike (5 éves). Unokatesója 5.5 éves van vagy 125cm (nagyon magas) és 31-es a lába.
2012. aug. 23. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!