Van valakinek ötlete arra, hogy miért lehet az, hogy a gyermek (20 hónapos fiú) mikor hazaér az apukája a munkából és meglátja hatalmas hisztit és bögést produkál?
Lehet , hogy féltékeny, hogy most rá kevesebb idő fog jutni. Vagy ha mondjuk valami koszos munkája van, lehet nem szereti ahogy kinéz utána, vagy szaga van.
Egyébként játszik vele sokat apuka ?
Még kicsi, ne kérdőjelezzétek a szeretét, csak mert nem tud még kifejezni dolgokat érthetően. Persze, hogy szereti. Azt is elhiszem, hgy rosszul esik, de változni fog ez biztos, és ne haragudjon meg a kicsi gyerekre.
szerintem lehet hogy pont fordítva van a dolog, vagyis nem azért teszi, mert nem örül neki, hanem azért mert nagyon szereti, és haragszik rá, hogy eddig nem volt vele, és így "bünteti"
azért gondolom ezt mert az én kisfiam első perctől kezdve rettentő apás, viszont amikor hazajön apa, először azt mondja neki hogy "menjél vissza dolgozni" :) aztán apa hülyül neki egy kicsit, és máris minden rendben, utána meg le se száll róla egész este
Az én fiam is ezt művelte néhány hétig,és nagy sokára rájöttem,hogy nem azért sír,mert hazajött,hanem azért,mert nem ő csukta be mögötte az ajtót:)
Bár az én kicsimnek sok ilyen bogara van még az ajtócsukogatáson kívül,pl. nem lehet nyitott flakon a fürdőben,nem lehet nyitva ablak,és ha mégis azt neki kell becsukni,stb,és keményen be tud hisztizni ilyen apróságokon.
Csak egy ötlet,de gondoltam leírom,mert nekem nehezen esett le,hogy mi a baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!