Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valakinek ötlete arra,...

Van valakinek ötlete arra, hogy miért lehet az, hogy a gyermek (20 hónapos fiú) mikor hazaér az apukája a munkából és meglátja hatalmas hisztit és bögést produkál?

Figyelt kérdés
Egyébként egy kis idö elteltével teljesen normalizálódik a helyzet, csak éppen ez nagyon rosszul tud esni és sajnos az apukában még az is megkérdöjelezödik, hogy örül-e a gyermeke neki?! Nem tudom mit lehetne kezdeni ezzel a dologgal, teljesen tanácstalan vagyok, remélem valaki tud segíteni.
2012. ápr. 27. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet , hogy féltékeny, hogy most rá kevesebb idő fog jutni. Vagy ha mondjuk valami koszos munkája van, lehet nem szereti ahogy kinéz utána, vagy szaga van.

Egyébként játszik vele sokat apuka ?

Még kicsi, ne kérdőjelezzétek a szeretét, csak mert nem tud még kifejezni dolgokat érthetően. Persze, hogy szereti. Azt is elhiszem, hgy rosszul esik, de változni fog ez biztos, és ne haragudjon meg a kicsi gyerekre.

2012. ápr. 27. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy akkor jut eszébe, hogy egész na nem látta és ezért csinálja. Az én lányom is ezt szokta csinálni, ha pár órára elmegyek jól elvan a nagyival, aztán nagy sírást csap mikor hazaérek. Egy anyuka
2012. ápr. 27. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem lehet hogy pont fordítva van a dolog, vagyis nem azért teszi, mert nem örül neki, hanem azért mert nagyon szereti, és haragszik rá, hogy eddig nem volt vele, és így "bünteti"

azért gondolom ezt mert az én kisfiam első perctől kezdve rettentő apás, viszont amikor hazajön apa, először azt mondja neki hogy "menjél vissza dolgozni" :) aztán apa hülyül neki egy kicsit, és máris minden rendben, utána meg le se száll róla egész este

2012. máj. 4. 00:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is azért sír, mert ekkor ébred rá, hogy egész nap nem látta apát. Az biztos, hogy ez egy elég heves érzelmi reakció, de szerintem akkor kellene aggódni, ha észre sem venné a fiatok, hogy hazajött apa.
2012. máj. 4. 01:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez egy eroteljes erzelmi reakcio es igy fejezi ki az oromot, hogy hazajott az apja, nem negativ es nem biztos, hogy sertodes, csak ilyen korban meg igy johet ki rajta ez az egesz. Mellesleg az en fiam is ezt csinalja, ha elmegyek valahova es hazajovok, o is sir.
2012. máj. 4. 01:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ugyanezt csinálta ennyi idősen és most 3 évesen is ezt csinálja.:((
2012. máj. 4. 09:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam is ezt művelte néhány hétig,és nagy sokára rájöttem,hogy nem azért sír,mert hazajött,hanem azért,mert nem ő csukta be mögötte az ajtót:)

Bár az én kicsimnek sok ilyen bogara van még az ajtócsukogatáson kívül,pl. nem lehet nyitott flakon a fürdőben,nem lehet nyitva ablak,és ha mégis azt neki kell becsukni,stb,és keményen be tud hisztizni ilyen apróságokon.

Csak egy ötlet,de gondoltam leírom,mert nekem nehezen esett le,hogy mi a baj:)

2012. máj. 12. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!