Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől ilyen "hatalmas" a...

Mitől ilyen "hatalmas" a kislányom? Lehet ebből valami baja a későbbiekben? Vagy nem is olyan nagy? 20hónapos,93cm,16kg és 25-ös a lába, első gyerek.

Figyelt kérdés

Én és a párom is átlag termettel vagyunk megáldva(170,183cm),nem vagyunk kövérek sem. Ezért sem értem hogy lett ez a gyerek ilyen nagy?! Néha elfog az aggodalom hogy talán "nem normális dolog"!

Ma is a metrón egy nénike jól megdögönyözte,hogy milyen masszív,izmos egy gyerek. De elcsodálkozott hogy még nem tud rendesen beszélni,azt hitte hogy 4éves.

2011. nov. 27. 22:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A fiam is ekkora 21 hónapos. De nálunk is mindenki csodálkozik, hogy még nem beszél. Ja, mert még 2 éves sincs. Szerintem semmi baja, a családi napköziben vannak még nagyobb gyerekek is.
2011. nov. 27. 22:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nem kicsi,de azért nem gondolom hogy baj lenne.Mennyivel született?Kisfiam most lesz 2,5 éves,neki 26-os a lába, 95 cm és kb.14,5 kg,de a bölcsiben a csoportban a kortársai közt ő a legnagyobb.
2011. nov. 27. 22:35
 3/12 A kérdező kommentje:
Kereken 5kilóval,és 55cm-rel született.
2011. nov. 27. 22:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Hát már amikor megszületett is nagyon nagy volt! Azta mindenit! :O Hogy bírtad??

Amúgy igen, nagy. Főleg az enyémhez képest de Ő meg kicsi. Most lesz 3 éves és 11,5 kg, 91cm és 24-es a lába, kislány.

2011. nov. 27. 23:03
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Teljesen jól bírtam,nem volt semmi gond. A terhességem vége felé viszont már "fulladoztam",a hasam a mellemig ért.

21órát vajúdtam,mire megszületett a lányom. Repedtem rendesen,már majdnem császár lett.

2011. nov. 27. 23:15
 6/12 anonim ***** válasza:

5 kilós babát megszültél??? :O le a kalappal előtted, komolyan, én a 3 kilós fiamnál azt hittem meghalok :)))

ha ennyivel született és nem volt semmi gond a vizsgálatok alatt és te se voltál cukros akkor nem kell aggódnod, majd megáll és beérik a többiek :) bekerül a bölcsibe/oviba és jönnek a betegségek akkor meg kifejezetten jó lesz :)

2011. nov. 28. 00:20
 7/12 anonim ***** válasza:

Én kislányom 2,5 éves,97 cm,25-ös csizmát vettünk neki(még egy picit nagy),és 14 kg.Én is nagynak gondolom,de mostanában minden ismerős gyerek ekkora.

3700 gr-mal született a lányom.

2011. nov. 28. 07:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Lennie kell a családban magas, nagy darab embernek, a gének visszaüthetnek több generáción át is.

Nekem mindkét fiam nagyon magas, vékonyak, de nálunk a férfiak zöme ilyen, úgyhogy számítottunk rá.

Nálunk is mindenki csodálkozott a 2 éves fiamon, hogy nem beszél, most 4 évesen egy átlagos 7-8 éves gyerek méreteivel rendelkezik, de makk egészséges:)

A kicsi most 14 hónapos, akkora mint a 3 évesek, sokan már ovisnak nézik:)Szintén kutya baja, duzzad az energiától!

Amúgy számíts rá, hogy mindig nagyobb lesz a kortársainál, nem fogják behozni, de neki ez lesz a természetes:)

2011. nov. 28. 09:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha aggódsz, vidd el egy kivizsgálásra. Esetleg genetikushoz. Itt mindenki írhat bármit, de mi nem vagyunk dokik.

Én babám 4250gr-al született a 37. hét elején. És igen, vizsgálják az okát.

2011. nov. 28. 09:53
 10/12 anonim ***** válasza:

A lányom 22 hónapos, kb. 88 cm, 13 kg ruhában, most a téli csizmája 25-ös, és mindenki azt hiszi, hogy 3 éves (igaz, be nem áll a szája), a kortársai között is ő a legmagasabb.

Tehát a tiéd szerintem nagy, de nem hinném, hogy baj lenne belőle.

2011. nov. 28. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!