Mitől ilyen "hatalmas" a kislányom? Lehet ebből valami baja a későbbiekben? Vagy nem is olyan nagy? 20hónapos,93cm,16kg és 25-ös a lába, első gyerek.
Én és a párom is átlag termettel vagyunk megáldva(170,183cm),nem vagyunk kövérek sem. Ezért sem értem hogy lett ez a gyerek ilyen nagy?! Néha elfog az aggodalom hogy talán "nem normális dolog"!
Ma is a metrón egy nénike jól megdögönyözte,hogy milyen masszív,izmos egy gyerek. De elcsodálkozott hogy még nem tud rendesen beszélni,azt hitte hogy 4éves.
Hát már amikor megszületett is nagyon nagy volt! Azta mindenit! :O Hogy bírtad??
Amúgy igen, nagy. Főleg az enyémhez képest de Ő meg kicsi. Most lesz 3 éves és 11,5 kg, 91cm és 24-es a lába, kislány.
Köszönöm szépen. Teljesen jól bírtam,nem volt semmi gond. A terhességem vége felé viszont már "fulladoztam",a hasam a mellemig ért.
21órát vajúdtam,mire megszületett a lányom. Repedtem rendesen,már majdnem császár lett.
5 kilós babát megszültél??? :O le a kalappal előtted, komolyan, én a 3 kilós fiamnál azt hittem meghalok :)))
ha ennyivel született és nem volt semmi gond a vizsgálatok alatt és te se voltál cukros akkor nem kell aggódnod, majd megáll és beérik a többiek :) bekerül a bölcsibe/oviba és jönnek a betegségek akkor meg kifejezetten jó lesz :)
Én kislányom 2,5 éves,97 cm,25-ös csizmát vettünk neki(még egy picit nagy),és 14 kg.Én is nagynak gondolom,de mostanában minden ismerős gyerek ekkora.
3700 gr-mal született a lányom.
Lennie kell a családban magas, nagy darab embernek, a gének visszaüthetnek több generáción át is.
Nekem mindkét fiam nagyon magas, vékonyak, de nálunk a férfiak zöme ilyen, úgyhogy számítottunk rá.
Nálunk is mindenki csodálkozott a 2 éves fiamon, hogy nem beszél, most 4 évesen egy átlagos 7-8 éves gyerek méreteivel rendelkezik, de makk egészséges:)
A kicsi most 14 hónapos, akkora mint a 3 évesek, sokan már ovisnak nézik:)Szintén kutya baja, duzzad az energiától!
Amúgy számíts rá, hogy mindig nagyobb lesz a kortársainál, nem fogják behozni, de neki ez lesz a természetes:)
Ha aggódsz, vidd el egy kivizsgálásra. Esetleg genetikushoz. Itt mindenki írhat bármit, de mi nem vagyunk dokik.
Én babám 4250gr-al született a 37. hét elején. És igen, vizsgálják az okát.
A lányom 22 hónapos, kb. 88 cm, 13 kg ruhában, most a téli csizmája 25-ös, és mindenki azt hiszi, hogy 3 éves (igaz, be nem áll a szája), a kortársai között is ő a legmagasabb.
Tehát a tiéd szerintem nagy, de nem hinném, hogy baj lenne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!