Mitől ilyen "hatalmas" a kislányom? Lehet ebből valami baja a későbbiekben? Vagy nem is olyan nagy? 20hónapos,93cm,16kg és 25-ös a lába, első gyerek.
Én és a párom is átlag termettel vagyunk megáldva(170,183cm),nem vagyunk kövérek sem. Ezért sem értem hogy lett ez a gyerek ilyen nagy?! Néha elfog az aggodalom hogy talán "nem normális dolog"!
Ma is a metrón egy nénike jól megdögönyözte,hogy milyen masszív,izmos egy gyerek. De elcsodálkozott hogy még nem tud rendesen beszélni,azt hitte hogy 4éves.
NE AGGÓDJ!
A nagyobbik lányom is hasonló méretekkel bírt ennyi idősen. Mindig is nagyobb volt az átlagnál, már pocakban is 2 héttel nagyobbnak mérték rendszeresen, aztán bőven 4 kiló felett is született.
A mai napig jóval magasabb, mint a kora szerint "illene", most 5 éves, kb. 120 cm és 29-30-as lába van. De egyáltalán nem ő az egyetlen ilyen szép szál kislány, a barátnőm lánya, akivel egyidősek, kb. ugyanez a méret, és az ovis csoporttársai között is a lányok fele kb. egyforma magas (sőt, van még nála magasabb is)
Hidd el, ez egyáltalán nem olyan ritka és szokatlan jelenség!!!
Lányom 20 hónaposan csak 13 kg és 86 cm volt, lába 23-as.
Szeptemberben volt 2,5 éves, tegnapelőtt mértem 16,9 kg és 98cm
Őt is 3,5-4 évesnek nézik, eddig aaggódatm is, hogy túl nagy, de ezek szeruint msának is van iylen nagy "kislánya"
Lába jelenleg 26-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!