Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől ilyen "hatalmas" a...

Mitől ilyen "hatalmas" a kislányom? Lehet ebből valami baja a későbbiekben? Vagy nem is olyan nagy? 20hónapos,93cm,16kg és 25-ös a lába, első gyerek.

Figyelt kérdés

Én és a párom is átlag termettel vagyunk megáldva(170,183cm),nem vagyunk kövérek sem. Ezért sem értem hogy lett ez a gyerek ilyen nagy?! Néha elfog az aggodalom hogy talán "nem normális dolog"!

Ma is a metrón egy nénike jól megdögönyözte,hogy milyen masszív,izmos egy gyerek. De elcsodálkozott hogy még nem tud rendesen beszélni,azt hitte hogy 4éves.

2011. nov. 27. 22:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

NE AGGÓDJ!

A nagyobbik lányom is hasonló méretekkel bírt ennyi idősen. Mindig is nagyobb volt az átlagnál, már pocakban is 2 héttel nagyobbnak mérték rendszeresen, aztán bőven 4 kiló felett is született.

A mai napig jóval magasabb, mint a kora szerint "illene", most 5 éves, kb. 120 cm és 29-30-as lába van. De egyáltalán nem ő az egyetlen ilyen szép szál kislány, a barátnőm lánya, akivel egyidősek, kb. ugyanez a méret, és az ovis csoporttársai között is a lányok fele kb. egyforma magas (sőt, van még nála magasabb is)

Hidd el, ez egyáltalán nem olyan ritka és szokatlan jelenség!!!

2011. nov. 28. 11:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Lányom 20 hónaposan csak 13 kg és 86 cm volt, lába 23-as.

Szeptemberben volt 2,5 éves, tegnapelőtt mértem 16,9 kg és 98cm

Őt is 3,5-4 évesnek nézik, eddig aaggódatm is, hogy túl nagy, de ezek szeruint msának is van iylen nagy "kislánya"

Lába jelenleg 26-os

2011. nov. 28. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!