Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hatalmas lába (talpa) van a...

Hatalmas lába (talpa) van a fiamnak. Ebből lehet bármire következtetni?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy magas lesz pl. Vagy miért aránytalanul hatalmas a lába?

3,5 éves 105cm és 29-30-as cipőket hord. Belső talphosszuk 18,5 cm.

A talphossza 17,5cm körül van.

Ti fiatok lába is ekkora?

Játszótéren is látható a különbség

és a kukaca is sokkal nagyobb, mint a vele egyidősöké.

2012. aug. 23. 12:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nade a fiam éppen 3,5 éves, nem 5!!!!!
2012. aug. 23. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Biztos magas lesz :) 2.5 évvel fiatalabb pl a lányomnál és csak 10 cm-vel kisebb. Mivel fiú nem lesz gond a nagy lábbal a magassággal (és a többivel :)). Ha lány lenne akkor érteném, hogy aggódsz, de így valszeg egy szépszál magas legény lesz akihez majd szívesen bújnak a csajok.

A lába egyébként nem fog ilyen ütemben nőni, egy idő után lelassul. Az én lányom pl van, hogy 2 szezonon át is tud 1 cipőt hordani, pedig korábban 1 szezonban kellett kettőt venni.

Gondolom nem 43-as lába lesz, ha felnőtt lesz, hanem mondjuk 45-ös. Nagyon úgy sem tudsz vele mit csinálni.

2012. aug. 24. 09:48
 13/13 A kérdező kommentje:

Én is abban reménykedem, hogy magas lesz. Én nem vagyok az, az én családomban senki sem magas, nagypapa szintig max. 170cm.

Párom apukája sem óriás, 175cm.

Jó lenne, ha magas lenne.

Érdekes, mert 1 évesen 77cm volt, 2 évesen 88cm. Szóval pici.

Utána hirtelen megnőtt. Neki is két szám kellett nyáron. 28, 29, most pedig már a 30. kezdjük.

Kishuga 1,5 éves és 80cm. Ő most picike. Ő lány, mindegy, de érdekes dolgok ezek:)

Köszi a válaszokat.

2012. aug. 24. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!