Miért nem adnak ki lakást gyermekeseknek?
Mi is kiadjuk a lakást, és azért nem adjuk ki gyerekesnek, mert ők védettek. Az utolsó gyerekes albérlőnk közel 2 évet lakott nálunk ingyen, egy vagyon volt utánuk rendbe tenni a lakást. A közműveket 3 hónap után kikapcsoltattuk. Volt szerződés, fizettünk adót, azonnal léptünk, mégis ilyen sokáig tartott visszakapni a saját lakásunkat törvényesen.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de mi is azok között vagyunk, akik ezt többet nem kockáztatják meg.
Tudod az baj, hogy sokan szidják a főbérlőt közben meg ha olyan jó bérlő lenne mindenki neki akarná kiadni,hisz az a főbérlő célja is hogy keressen vele.
Az a baj, hogy sok bérlő ott akar lakni de fizetni nem akar.
És igen munkanélküliként nálad is kétséges, hogy fogsz fizetni. Persze vannak rokonok meg volt pár meg mit tudom én, de akkor az már máson múlik nem a bérlőn akit nem ismerek.
Mi amikor kiadtuk a lakásunkat laktak nálunk kisgyerekkel. Semmi gond nem volt velük, pedig sokáig laktak ott. Nálunk az egyetemista fiú lakta le egy év alatt a lakást...
Én kiadnám gyerekesnek, esetleg nem egy havi, hanem három havi kaukcióért.
Ez melyik város? Mert nálunk Pécsen még nem igazán találkoztam ilyesmivel, pedig ez a harmadik albérletünk, mióta megvan a fiam, ráadásul nagyon sokáig egyedül is neveltem, és ezt a tulajok is tudták. Párszor láttam csak olyan hirdetést, ahol bele is írták, hogy gyerekkel nem lehet költözni, de az olyan is volt, hogy nem is mentem volna, mert bútoros volt, az meg nekem nem kell, na meg úgy is volt berendezve, hogy oda én sem raknék gyereket :D
Meg olyat láttam még, hogy HÁROM szobás lakásnál beleírták a hirdetésbe, hogy maximum egy gyerekkel vehető ki. Itt mondjuk nem értem, hogy a tulajnak miért nem tök mindegy, meg szerintem egy három szobás lakásban még három gyerekkel is el lehet lenni, kettővel meg pláne, de mindegy, ők tudják...
Szerintem próbálkozz ingatlanközvetítőkkel, így nem neked kell keresni, hanem ők keresnek neked olyan lakást, amilyet szeretnél. Csak mondd meg, hogy árban, méretben mi felel meg, stb., és szólni fognak, ha tudnak ilyen lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!