Más is szenved már ebben a melegben? 4 éves kisfiam is nagyon szenved már. Panelba lakunk 5. emelet. Nagyon meleg van.33-34 fok van. Egyébként albérlet, úgyhogy amint találunk másik megfelelő lakást, akkor költözünk.
Bocsi de szerintem tavaly nyáron sokkal melegebb volt.
És igen mindenkinek betesz valamennyire ez az időjárás.
Szerintem nem volt tavaly melegebb, de nem is ez a lényeg , hanem a tartósság. Most már közel 4 hete forróság van, mindenkit megvisel.
Hűtsétek sűrűn a kis testét, ventillátor. Mást nem lehet tenni. Esetleg kismedencébe pancsolás.
Én imádom a meleget, a forróságot, de már nagyon szenvedek 9 hetes terhesen is.
Szerintem is sokkal melegebb ez a nyár mint a tavalyi!
Én is imádom a meleget de ebből már nekem is elég!És még folytatódik....
mi is panelban lakunk,szntén négy éves fiú,hetedik emelet
olyan 31-32 fok van,de bírható
én úgy csinálom,hogy besötétítek,így nem melegszik fel annyira a lakás
a konyhába délelőtt süt a nap,ablak becsuk,majd csak hat körül nyitom ki
a szobákba déltől süt a nap,akkor ott is becsukom az ablakot,és besötétítek.ezen kívül néha bekapcsolom a ventillátort
az erkélyen kint van a kiskád,abban lehet pancsolni amennyit akar,bambusz roló van,nem süti a nap
én északi fekvésűbe nem mennék,télen meg fogtok fagyni
Hőszigetelt családi házban lakunk, ahol max. 27,5 fokig megy fel a hőmérséklet, de mi már ezt sem bírjuk. Éjszakára is hiába nyitjuk ki az ablakot, alig hűl le 2 fokot a lakás. Reggel 8-ra meg már ugyanolyan meleg van.
Szerintem ilyen meleg nyarunk eddig még sosem volt.
A panel helyett tégla lakást keressetek, az valamivel jobban szigeteli a hőt, és nem árt, ha a ház nem valami betondzsungel közepén van, hanem van ott valami park, vagy fák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!