Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más is szenved már ebben a...

Más is szenved már ebben a melegben? 4 éves kisfiam is nagyon szenved már. Panelba lakunk 5. emelet. Nagyon meleg van.33-34 fok van. Egyébként albérlet, úgyhogy amint találunk másik megfelelő lakást, akkor költözünk.

Figyelt kérdés
Még egy nyarat itt nem leszünk. Tavaly még nem volt ennyire meleg a lakás. Bár szerintem tavaly ennyire forró nyarunk sem volt. Úgyhogy keresünk egyet 2.-3. emeletig, és lehetőleg nagyrészt északi fekvésűt.
2013. aug. 7. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Bocsi de szerintem tavaly nyáron sokkal melegebb volt.

És igen mindenkinek betesz valamennyire ez az időjárás.

2013. aug. 7. 08:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem volt tavaly melegebb, de nem is ez a lényeg , hanem a tartósság. Most már közel 4 hete forróság van, mindenkit megvisel.

Hűtsétek sűrűn a kis testét, ventillátor. Mást nem lehet tenni. Esetleg kismedencébe pancsolás.

Én imádom a meleget, a forróságot, de már nagyon szenvedek 9 hetes terhesen is.

2013. aug. 7. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi tetőtérben lakunk. És még egy évet nem bírunk ki klíma nélkül. Én nem költöznék É-i fekvésű hideg lakásba, mert oké, nyáron hűvösebb, de télen meg vacoghattok.
2013. aug. 7. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is sokkal melegebb ez a nyár mint a tavalyi!

Én is imádom a meleget de ebből már nekem is elég!És még folytatódik....

2013. aug. 7. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:

mi is panelban lakunk,szntén négy éves fiú,hetedik emelet

olyan 31-32 fok van,de bírható

én úgy csinálom,hogy besötétítek,így nem melegszik fel annyira a lakás

a konyhába délelőtt süt a nap,ablak becsuk,majd csak hat körül nyitom ki

a szobákba déltől süt a nap,akkor ott is becsukom az ablakot,és besötétítek.ezen kívül néha bekapcsolom a ventillátort

az erkélyen kint van a kiskád,abban lehet pancsolni amennyit akar,bambusz roló van,nem süti a nap

én északi fekvésűbe nem mennék,télen meg fogtok fagyni

2013. aug. 8. 09:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Hőszigetelt családi házban lakunk, ahol max. 27,5 fokig megy fel a hőmérséklet, de mi már ezt sem bírjuk. Éjszakára is hiába nyitjuk ki az ablakot, alig hűl le 2 fokot a lakás. Reggel 8-ra meg már ugyanolyan meleg van.

Szerintem ilyen meleg nyarunk eddig még sosem volt.

A panel helyett tégla lakást keressetek, az valamivel jobban szigeteli a hőt, és nem árt, ha a ház nem valami betondzsungel közepén van, hanem van ott valami park, vagy fák.

2013. aug. 9. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!