Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki mennyire tolerálja a...

Ki mennyire tolerálja a dohányzást a gyermeke közelében, illetve dohányfüstös lakást?

Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 07:53
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Én egyáltalán nem tolerálom, sőt, nagyon elítélem!!!
2012. okt. 6. 08:14
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
semennyire,azt nem lehet tolerálni.Gyerek közelében egyáltalán nem,a lakásban pedig senki nem dohányozhat nálunk.aki dohányozni akar csinálja úgy,hogy mást ezzel semennyire sem zavarjon.
2012. okt. 6. 08:30
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk nem dohányozhat senki, de másnak nem mondhatom meg, hogy húzzon ki a lakásából. Apám pl. kimegy az erkélyre, ha ott vagyunk. Legfeljebb a gyereket vihetem el idegen lakásból, ha valaki rágyújt, vagy másik szobába.
2012. okt. 6. 09:56
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
nem tolerálom vagy kiemgyünk a helységböl lakásbol házbol és addig be se megyünk mig át nem szellöztetik vagy kiküldöm és kint cigizzen és tiszteljen meg engem és a ygermekem hogy nem dohányzik elöttünk
2012. okt. 6. 09:59
 5/8 anonim ***** válasza:
7%
A gyerekkel egy szobában nem, de ha valakinél vagyunk akkor másik szobába átmegy és kész. Itthon van egy szoba, ahova lehet menni cigizni.
2012. okt. 6. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
43%

Nálunk direkt van a bejárati ajtótól pár méterre egy edény,amiben a dohányzók el tudják nyomni a cigit,illetve csak ott gyújthatnak rá! Egyedül Apósom aki az udvaron bárhol rágyújt,de igyekszik úgy állni,hogy ha a gyerekek kint vannak,rájuk ne menjen a füst!

Én azt sem szeretem,ha az utcán mennek el dohányosok,a nyitott ablakon bejön a füst :-(

2012. okt. 6. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Semennyire, nálunk nem lehet,nálunk csak az erkélyen, bár annak sem örülök. Sajnos van egy két ember a családban, akit ez hidegen hagy, és simán rágyújt(ana) a gyerek előtt, de ilyenkor azt mondom, hogy "gyere, menjünk innem máshova, mert büdös van", gondoltam nem leszek bunkó, hátha észreveszik magukat, de sajnos nem.

Én úgy nőttem fel, hogy a szüleim mindenhol mindig cigiztek, és emlékszem, hogy mennyire utáltam, én nem szeretném ennek kitenni a gyerekemet.

2012. okt. 6. 17:02
 8/8 A kérdező kommentje:

Örülök, mert nem vagyok egyedül aki nem tolerálja. Mondjuk én az átszellőztetett lakást sem szeretem ahol előtte dohányoztak.

Szóval én nagyon nem tolerálom, amit anyósom nem ért meg, és ezért nem tartottuk a kapcsolatot évekig, de most ismét megkeresett és már most kivagyok mi lesz ha oda megyünk. Suttyóba gyújt rá a konyhában, persze tagadja,stb. Szóval nem lesz egyszerű...

2012. okt. 7. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!