Ki tart velem? Próbálom abbahagyni a dohányzást a teherbeeses miatt.
Én megfogadtam,igen,h nem dohányzom,és amikor anno terhes voltam nem is gyujtottam rá,addig amig elnem halt,utána visszaszoktam mert nagyon ideges voltam,de miást kiderül h terhes vok rögtön leteszem!
Napi 1-2szál,nem olyan vészes,sok sikert!
Szia!
Nálunk is ugyanaz a helyzet. 2 év próbálkozás, szilveszter óta nem gyújtottam rá.... bár el kell mondanom, hogy nem okoz akkora problémát nekem mint páran azt gondolják.
Mi már minden vizsgálaton túl vagyunk kivéve a hsg-t. 10.-én lesz a vizsgálat, és onnantól reméljük a legjobbakat.
És ti?
Sziasztok!
Én csak annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy fel a fejjel.
Én 2009 áprilisától nem szedem a fogamzásgátlót, 2009 decemberétől nem dohányzom és 2010 májusától várjuk a gólyát. Én szerencsés vagyok mert 7 év dohányzás után elég könnyen leszoktam és tartott velem a férjem is. De sajnos a baba nem jön.:(
Sziasztok!
Én is most vagyok leszokóban a babavárás miatt. Én viszont napi 2-3 szálra csökkentettem a kb 20 szálamat. Nekem nem mindig könnyű,mert mindenki dohányzik körülöttem. Mi is régóta próbálkozunk,de Októberben kiderült,hogy nem voltak a petevezetékek átjárhatók, viszont nagyobb nyomással megtudták nyitni őket. Talán így már sikerül a baba. Remélem záros időn belül a napi 2szálat is elhagyom. Mindenkinek sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!