4 éves fiam úszni tanul, de nem mer a víz alá menni. Hogyan lehetne segíteni neki? Másnál hogyan oldódott meg?
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 15:21
11/11 anonim válasza:
én 30 évesen is utálom ha a víz az arcomba megy... mindemellett jól úszom és nem pánikolnék ha elmerülnék, de az én lányom is 5,5 éves és nem meri a beugrást sem a háton úszást sem, majd ha megérik rá akkor ok. egy hónapt járt úszni majd nem akart menni. nem erőltettem, nekünk van kinti medence rendes nagy, de ott sem erőltetem ilyen szivacs kukaccal "úszik" azzal hanyatt is mer feküdni.. a rokonok persze támadnak hogy már rég meg kellett volna tanulnia...én viszont figyelem a gyereket és azt nézem neki mi az ami még megy és csak bátorítás kell, de mi az ami már nem...majd megtanulja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!