Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Òvoda kezdésnél másnál...

Òvoda kezdésnél másnál is vissza esett a gyereke 1 évet a nevelésben?

Figyelt kérdés

Kislányom 1-2 éves kora között erösen dackorszakot élt. Háton fetrengve üvöltés stb... Kemény munkám volt, hogy megtanítsam mi az, hogy szeretetben élünk, hogy mit szabad és mit nem, de kb 2 éves korától már elmaradoztak az óriás hisztik, nem szaladgált el, otthon is tudott viselkedni... Soha nem ütöttem meg, csak konzekveniás neveléssel neveltem. Közben tesó is született 2 éves korában, de ezen is jól túljutottunk, szuper tesó kapcsolatuk van. Szóval már a nyáron gondolkodtam, hogy hu de jól túljutottunk a dackorszakon(persze hiszti mindig van, és dacolás is, de megtudtuk beszélni, tudtam kezelni).

4 hete kezdte az ovit és egyre kegyetlenebb. Mintha mindent elöröl kellene kezdeni a nevelésében. Feláll a kanappén és ugrál, eldobja a kanalát evés közben, megállás nélkül nemet mond, nem akar öltözni, és megütött. Ezeket a köröket 1,5-2 évesen futottuk végig, és ahogy írtam kb 1 éven keresztül szinte nem volt jelen. Most viszont kegyetlen. Mintha mindent elöröl kezdenénk.

Tesó is 1 éves múlt ö is elkezdte ezeket, nem tudom, hogy ez is közben van-e?

Másnál is volt ilyen erös vissza esés?

Meddig tartott?

2013. szept. 25. 12:54
 1/1 anonim ***** válasza:
49%
Így büntet amiért neki oviba kell menni a teso meg otthon maradhat, rátesz még a dologra hogy a teso is balhézik és utánoza.
2013. szept. 25. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!