Miért nem szeretik a cigánygyerekeket? Miért nem fogadna örökbe sok ember? Miért csak magyart?
Figyelt kérdés
Nem értem:( Szerintem elkeserítő..:( ők is csak emberek, gyerekek, akik nem tehetnek róla, hogy léteznek a világon! egy egészséges, aranyos kis roma babát/gyereket miért nem fogadnátok örökbe (azoktól kérdem, akik szándékoznak örökbefogadni!)? én kifejezetten nem magyart és nem is fehér bőrűre várok!!:)2014. jan. 6. 08:41
41/51 anonim válasza:
Tudod én a "kiközösítésre" annyit mondok,hogy van egy előélete a dolognak. Ez kb. annyit,hogy nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél. Tehát annak,hogy egy cigány gyereket esetleg minden féle rossznak elhordanak, van egy előzménye. Lehet,hogy nem pont Ő csinálta, de akkor is meg lehet nézni,hogy miért pont Őt "bántják", aki cigány!
A férjem bíróságon dolgozik! Elég legyen annyi,hogy sokkal több ügyben vannak cigányok, mint magyarok! Persze a magyarok között is van "gané" szép számmal, de a számokkal nem lehet vitatkozni!
42/51 anonim válasza:
Soraidból arra következtetek,hogy olyan környezetben élsz,ahol nincsenek cigányok,emiatt nagyon irigyellek.Ha mégis ismered őket,akkor fogadd csak örökbe és húzd a fa..odra!
43/51 Molnár jessica válasza:
De sok rossz ember van a világon Istenem!Nèhàny roma miatt az egèszet lekell nèzni igaz?Undoritó rasszisták!Ènis roma vagyok.A párom fèlig.Dolgozunk kemènyen!Pont a rasszisták miatt nem adnak lehetösèget a romáknak lehet nekik diplomájuk is.Szègyentelenek.Minden nevelès kèrdèse nem a gèn.A sógorom magyar ès 100szor rosszabb mint akàrmelyik roma.Üti a nöjèt.Nem dolgozik stb
44/51 anonim válasza:
Kedves jessica. Akkor a romákat okold, ne a magyarokat. Valami előélete van annak hogy nem adnak nektek esélyt nem gondolod? Hogy a rendes, dolgos nép lenne semmi bajunk nem lenne velük. De hogy miattuk ne merjek kimenni sötétedés után, vagy a barátaimmal este meginni egy kólát mert ott teremnek és az élő fába is belekötnek. Ők a rasszisták nem a magyarok. Meg diszkriminatívak is.
45/51 Molnár jessica válasza:
A magyaroknak mindent lehet mert ök fehèrek.De a romàknak nagyobb a szivük ès mièrt lopnak?Nem adnak nekik munkát mert a származásuk miatt elitélik öket ès nemtudják milyen munkások.Sok magyart ismerek aki üti a gyerekeit,nem dolgozik,börtönbe van vagy volt.Söt egy magyar ismerösömet kidobta az anyja az utcára mert 18èvesen terhes lett.Úgyhogu belehet kapni a romáknak mert a magyarok se különbek meg a többi se mint a romák.Erröl lehetne vitatkozni
46/51 Molnár jessica válasza:
Pont azèrt viselkednek ugy az olyan romák mert tudják hogy a magyaroknak mi a vèlemènyük.Èn most fogok örökbe fogadni egy kislányt ès igen romát vagy fèl nègert.
47/51 anonim válasza:
Magyaroknak lehet mindent? Ha valaki kisebbséginek vallja magát kap plusz pontot a felvételinél felsőoktatásban, plusz segélyeket kapnak. Igen megy a diszkrimináció irányukban. A pozitív diszkrimináció. Addig engem nem tudsz meggyőzni, amíg hetente zaklatnak a hatalmas szívű kisebbségiek, megmérgezik a kutyánkat, és kirabolják a nagyanyám. De igazad van, a munkanélküli magyarok is menjenek el lopni, szegények. Mondom is a szüleimnek, hogy törjünk be pár jobb módú romához. Ha olyan hatalmas szívük van, biztos nem jelentenek fel. Én is örökbe akarok fogadni, és igen, magyart, esetleg kínait, feketét, arabot .
48/51 Molnár jessica válasza:
Az állammal van itt a baj.Mindenkivel kivèteleznek.Nèzz szèt a világba.Menj el törj be.De tèged nem büntetnek meg de ha a roma csinál valamit öt igen.A legtöbb zenèsz,ènekes stb majdnem mind roma.Mègis lenézik öket.
49/51 Molnár jessica válasza:
A romák se csinálnak csak ugy maguktol mindent.Biztos van mièrt.Ha adnának nekik munkát ès lenne biztos bevètelük akkor nem tennèk ezt.Èn nem fogok ezen vitatkozni ès nem is érdekel csak nagyon sèrtönek veszem hogy egy kalap alá ves zik az egèszet.Nekem 3szakmám van ès èrettsègim.Nem kèrek segèlyeket ès soha nem kèrtem segittsèget.De ha munkát
50/51 Molnár jessica válasza:
Bocsánat ha munkát keresek akkor csak rám nèznek ès azt mondják nincs felvètel medig nrm sötèt a böröm ès nem vagyok koszos.Bemennèk sok magyarhoz ki a tisztább ès kiföz jobban stb.Elözö munkahelyemem a sok magyarok 1 hèt után sorba hagyták ott mert nehèz volt nekik ès kevès volt a pènz.Inkább büdös volt a munka.Arra jó a sok roma hogy lakjanak az emberek a lakásokban mert szinte az egèsz az èpitöiparban dolgozik.Szoval lehetne ezem vitatkozni.Ha valaki meg örökbe akar fogadni gyereket mert nem sajátja nem lehet akkor nem az számit hogumy a kezèben tarthassa mint hogy milyen származásu?Nem igaz ha valaki kiskoràtol neveli a vèr nem válik vizzè.Minden csak nevelès kèrdèse.A fism roma de 9 èves ès az iskolában ö a legjobb tanulo ès oklevelei vannak.Fogorvos akar lenni.Dicsèretei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!