Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem szeretik a cigánygye...

Miért nem szeretik a cigánygyerekeket? Miért nem fogadna örökbe sok ember? Miért csak magyart?

Figyelt kérdés
Nem értem:( Szerintem elkeserítő..:( ők is csak emberek, gyerekek, akik nem tehetnek róla, hogy léteznek a világon! egy egészséges, aranyos kis roma babát/gyereket miért nem fogadnátok örökbe (azoktól kérdem, akik szándékoznak örökbefogadni!)? én kifejezetten nem magyart és nem is fehér bőrűre várok!!:)

2014. jan. 6. 08:41
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
84%

A RASSZIZMUS nem itt kezdődik kedves vádaskodòk!!!

Az meg hogy elvennètek a gyereket az embertől mifèle megnyílvánulás?!

Kíváncsi lennèk hogy ti hol laktok,de tuti nincs a környezetetekbe cigány,mert ha lenne nem így vèlekednètek rôla.

Nèzz szèt a youtube-on,rengeteg riport van ròluk,hiába minden segìtsèg nyújtás nekik stb.Soha nem javulnak meg!! Lopnak,csalnak,hazudnak ès már 20 èvesen rokkant nyugdíjas amit TE ès aki tisztessègesen dolgozik az tart el!!!!!! Ha ez rasszizmus akkor legyen az!!!!!!!

2014. jan. 6. 10:07
 12/51 anonim ***** válasza:
29%
Igen ez az. Nyilván van iylen is köztük, és ugyan úgy van a fehérek között is. És köztük is rengeteg rendes ember van.A mi környékünkön relatíve sok a roma itt lakom 31 éve és soha nem volt gondom velük.
2014. jan. 6. 10:14
 13/51 anonim ***** válasza:
92%
Az egyenértékűségről és szegény cigányokról papolóknak kívánom, hogy költöztessenek be melléjük egy cigánytelepet, mint mellénk. Már a harmadik kutyánkat mérgezték meg, és nem tudom hány embert raboltak ki csak am i utcánkban. Tudjátok mt? Én szivesen cserélek veletek házat.
2014. jan. 6. 10:16
 14/51 A kérdező kommentje:

poontosan! én nem csak azért írom, mert sose tartottam azoktól a cigányoktól, akik tényleg barbárok.. tiniként rengeteget jártam a hajógyárira, ahol azért bőven vannak cigányok is, a legrosszabb drogosak.. sokat szoliztam, feketére volt festve a hajam, hiába sosem fogadtam el a porukat, azt mondták testvér vagyok, hát oké. én mindig jóba voltam velük. persze itt is van, hogy az egy "banda" és nyilván van annak riválisa. volt is. ha belém kötöttek mindig próbáltam intelligensen megoldani a problémát és mondtam, hogy igyunk egy tequilát és bulizzunk jót, majd legközelebb megbeszéljük ha gond van... na de mindig volt 1-2 nagyszájú lotyó,aki nem bírt magával. velük szembe tényleg csak úgy lehetett tisztelet kiérdemelni, ha az aszfalthoz verem a fejüket.. mégsem voltam magamra büszke, mert nem azért csináltam mert cigány, hanem mert nem tudta mit jelent a bulizás és balhézni jött...

ettől függetlenül mindig én állítottam fel és vittem az elősegélybe, mert megtanulta hogy zippzárt tesz a szájára és én nem rasszizmusból "ölni" akarok, csak azt akartam, hogy tudja, velem nem lehet szórakozni...

van 2 ismerősöm is, akikre ránéz bárki, azt hiszi, hogy a pénztárcád az első gondolata... tényleg?:) nekem egy vad idegen HAJLÉKTALAN cigány ember szólt, hogy elejtettem a telefonom és a tok végett nem hallottam, hogy koppan. pedig iphone volt és hogy eladhatta volna, nem? hát mégse tette!

én minden ismerősömnek, aki akár rasszista, akár csak tartózkodik, azt mondom, hogy adj egy esélyt neki. nem bízni kell, csak esélyt adni! ők ilyen emberek, ez a kultúrájuk, barbár életmódot folytatnak és a városokban így jön ki rajtuk.. ettől egy gyereket én úgy nevelek, ahogy akarok, azt nem lesz olyan!

ezért kell pedig a zárt örökbefogadás, hogy véletlenül se merüljön fel az élősködés lehetősége!

2014. jan. 6. 10:17
 15/51 anonim ***** válasza:
82%
Én nem fogadnék örökbe,sajnos a kisebbség nagyrésze gyalázatos módon él,és annyi rossz tapasztalatom van,hogy nem kívánok felnevelni,egy ilyen fajta embert.Vannak cigány származású barátaim nagyon rendes emberek dolgoznak,tanulnak,patika tisztaság van náluk,és eszembe sem jut sosem,hogy Ők is cigányok,mert nem úgy viselkednek.A többit meg el kéne szeparálni a normális,értelmes emberektől(legyen akar magyar akár cigány),mert csak pusztítanak,rombolnak,ölnek lopnak,és még büntetést sem kapnak érte.
2014. jan. 6. 10:19
 16/51 A kérdező kommentje:

ez eddig a legszomorúbb, amit valaha láttam...:( de sajnos igaz.. a cigányokra és az indiaiakra is. én mégis bármelyiket befogadnám, nevezzetek őrültnek!

[link]

kis édes gyerekek, ne már, hogy ti nagy rasszisták, feltudnátok rúgni egy ilyen kis gyereket, ha az utcán meglátjátok....

[link]

2014. jan. 6. 10:31
 17/51 anonim ***** válasza:
83%
én nem vagyok rasszista,csak józanul gondolkodó magyar ember,tisztán látok,egy szóval sem mondtam,hogy felrúgnám,de biztosan nem nevelném(utolsó voltam)
2014. jan. 6. 10:37
 18/51 A kérdező kommentje:
nos én igen és ha minden jól megy, akkor hamarosan ez meg is valósul... ha 10-20 év mulva létezik még ez az oldal, gondoljatok rám, én bebizonyítom, hogy az én fiam/lányom nem lesz lopós, szemét, utcagyerek. esküszöm, akkor leirom ide az életünkben történt dolgokat...
2014. jan. 6. 10:45
 19/51 anonim ***** válasza:
17%
A legjobb, hogy egy újszülöttet, kisbabát az alapján ítéltek meg, ahogy a népcsoportjába tartozó felnőttek egy része viselkedik. Szóval a börtönökben élő magyar, fehér bőrű bűnözők nem számítanak? Fehér, magyar gyerek az rendben van? Nevetséges vádak egy újszülött ellen. "A vér nem válik vízzé" kifogás egy védtelen babával szemben pedig igen, alacsony intelligenciából eredő rasszizmus.
2014. jan. 6. 10:52
 20/51 anonim ***** válasza:
80%

Hát.... nekem csak majdnem személyes tapasztalatom az, hogy mikor kisgyerek voltam, és a szomszédainknak nem lehett gyereke, egy nagyon bűbáj édes, kedves szép kis cigánygyereket fogadtak örökbe.

A gyerek egy lusta, irtó buta és ostoba ember lett, a szomszédék házassága, egészsége ráment a gyerekre... A srác minden értelemben nem lett jó ember, pedig a szomszédaink egy normális értékrendű egyszerű emberek voltak, és nem vártak tőle sokat- normálisan, becsületesen próbálták nevelni. (nem akarok litániákat írni róluk, hogy hogy nevelték a fiut, nyiván ők sem voltak tökéletesek, csak kb. annyira mint bárki más.)

Sajnos totál kudarc lett az egészből....

Mindenki tönkrement ebbe a döntésbe.

Kívánom, hogy neked ne így sikerüljön.

2014. jan. 6. 10:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!