Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem szeretik a cigánygye...

Miért nem szeretik a cigánygyerekeket? Miért nem fogadna örökbe sok ember? Miért csak magyart?

Figyelt kérdés
Nem értem:( Szerintem elkeserítő..:( ők is csak emberek, gyerekek, akik nem tehetnek róla, hogy léteznek a világon! egy egészséges, aranyos kis roma babát/gyereket miért nem fogadnátok örökbe (azoktól kérdem, akik szándékoznak örökbefogadni!)? én kifejezetten nem magyart és nem is fehér bőrűre várok!!:)

2014. jan. 6. 08:41
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
75%

Vannak bűnöző fehérek, vannak tisztességes cigányok. Ugye, ezt írtátok néhányan. De hogy is néz ez ki?

Bűnöző cigány: szabály

Tisztességes cigány: kivétel

Magyar bűnöző: kivétel

Tisztességes magyar: szabály

Soha nem fogadnék örökbe cigányt. Rasszista vagyok? Lehet. Engem nem zavar.

Kedves Kérdező!

Kíváncsian várom, hogy mit írsz 20 év múlva.

De ha már itt tartunk van az az egy fecske meg a nyár mondás. Ismered, ugye?

2014. jan. 6. 13:44
 32/51 anonim ***** válasza:
68%

Én sem mondanám magam rasszistának! Sőt, ismerek "jó", rendesen dolgozó romákat! DE!

Két ismerősöm is fogadott örökbe roma gyereket. Az egyik még újszülött korában került a családhoz, a másik azt hiszem 4 évesen. Ismerem a nevelő szülőket, jó emberek, dolgosak, jó értékrenddel stb.

Sajnos egyik sztori vége sem lett happy end! Az egyiket már általános 2.-ban kicsapták a suliból! Ma 18 éves, a "szülőket" próbálja pumpolni, sem végzettsége, sem munkája , a szülők meg majdhogynem belerokkantak. A másik is hasonló! Az egyik apuka merte nekem kimondani,bár félve,hogy sajnos rájöttek,hogy genetikailag bennük van a rossz vér!

2014. jan. 6. 14:13
 33/51 anonim ***** válasza:
28%

Azért mert te kedves kérdező, benne nincs előítélet!

De nagyon sok emberben ott van!

Én két utcányi romák (cigányok) között élek már nagyon rég óta, vannak közöttük nem cigányok is!

Egy-két család kivételével senki nem lop, vagy csal, vagy segélyekből élnének! Próbálnak tisztességesen élni, csak sokan előítélettel vannak velük szemben, és ezért nekik sokkal nehezebb!!!!!!!

Hozzá teszem, hogy akit írtam kivételeket, azok NEM romák!!!!!!!! hupsz! Ugye!?

Aki azt írja, hogy a magyar ember nem lop, nem csal, nem hazudik, nem öl, az nem néz tv-t??

Aki bankot rabolt? Akik a saját gyereküket molesztálták, kínozták? Azokra mit mondanátok? Ja persze az más, mert ők nem cigányok? ugye?!

Nem azt mondom, hogy minden roma rendes és tökéletes, De ugyan úgy a magyarba is van ilyen olyan!!!

Több magyart ismerek aki úgy él mint amiket írtak itt előttem, lopnak, csalnak hazudnak, mint romát! Azoknak a vér nem válik vízzé??? Vagy mi? Ők persze mindig elvannak felejtve??? Csak ha kisebbségről van szó, akkor mindig ez van, az hangoztatják, de bezzeg, ha magyar csinálja, az elvan tusolva.

2014. jan. 6. 16:31
 34/51 anonim ***** válasza:
60%

Senki sem mondta,hogy a magyarok szentek.Igenis van közöttük bűnöző.De a mi tapasztalataink a cigányokkal kapcsolatban nem jók,akkor most hazudjak,hogy jaj fogadd örökbe mert csudi jó cigány gyereket nevelni???

Azért mert a te szomszédságodban csak normális romák vannak még a többség nem az, a mi városunkban legalábbis,kéregetnek,szülik sorra a kölyköket,állnak segélyért sorba,lopnak,randalíroznak,és igen cigányok!

2014. jan. 6. 17:04
 35/51 anonim ***** válasza:
Akkor nem érted, hogy mire is gondoltam amikor írtam!!!
2014. jan. 6. 17:06
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy kevés az olyan cigány, aki tisztességesen próbál megélni és dolgozik.

Semmi pénzért nem fogadnék örökbe cigánygyereket. És vállalom azt is, hogy nem szeretem őket, messzire elkerülöm őket. Pedig van néhány olyan cigány ismerősöm, volt osztálytársam, aki teljesen normális életet él, dolgozik, eltartja a családját és nem putriban laknak.

DE, sajnos az átlag nem ilyen!!! Van rossz tapasztalatom.

A vérükben van, amit semmilyen neveléssel nem tudsz kiírtani.

2014. jan. 6. 17:20
 37/51 anonim ***** válasza:
A vér nem válik vízzé!!! Nincs kivétel!!
2014. jan. 6. 22:29
 38/51 anonim ***** válasza:

Csak azt tudnám hogy miért törölték a hozzászólásomat!!!?? Mert ugyan azt írtam mint itt mindenki más!

KÉRDEZŐ!!!!!!!!

Én úgy látom te élsz,halsz a CIGÁNY népért,hát akkor költözz közéjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vándorok...meg mittudom én...jézusom! Mi meg vagyunk a RASSZISTÁK????? Gyere le ide Ópályiba és költözz be hozzájuk oké,ne félj menekülnél anyukám!

De amúgy nem véletlenül te is CIGÁNY vagy?????????

2014. jan. 6. 23:20
 39/51 A kérdező kommentje:

nem vagyok cigány:) csak bennem van egy olyannak nevezett dolog, amit új hívnak, hogy emberszeretet. és tudod, neked bekéne ülni egy fülkébe, ahol nem látod, csak hallhatod azt aki beszél. és beszélgess el 5 emberrel: egy kínaival, egy cigánnyal, egy magyarral, egy négerrel és egy indiaival.

csak beszélgettek, ami jól esik, ami eszedbe jut (persze olyanról van szó, aki beszéli a nyelvünket és nem akcentusból vonsz le következtetéseket) és a végén, látatlanba, mond meg, hogy ki melyik néphez tartozik!

ha eltalálod, hogy ki a cigány, akkor te egy látnok lehetsz! mert itt pont az a lényeg, hogy a belsőt figyeled, azt hallgatod és töprenghetsz, hogy vajon hogy néz ki az ember, egyáltalán magyar?

velem megcsinálták, csak nem ezzel az öt népfajtával. 3mal. és nagyon tanulságos volt!

te nem látod a fától az erdőt!

csak azt az egy fát látod, amit te akarsz, hogy ki rossz és ki nem? nem lehet VÉLETLEN, hogy minden népben van rabló, gyilkos és becsületes is? ilyen nincs? ja, persze, szerinted nem. és itt már nem csak a cigányokról van szó!

mind emberek vagyunk, hibázunk és pont a cigányokról alkotott vélemény az, ami ilyenné teszi őket. mert nálunk középiskolába az osztályból egy fiút, mert félcigány, ki akarták rekeszteni. mondták, hogy csináld azt, amit a "fajtád", menj lopni, drogozni, csövezzél, de hozzánk ne is közeledj! pedig egy rendes, szerény, barátságos gyerek volt. ilyenkor elkap az undor az emberek rosszindulatúságával szemben...

na meg itt van, hogy "mi fehérek" mindent utálunk, na akkor vegyünk sorra pár országot: hollandia, románia, afrika (földrész), ázsia (szintén földrész), stb. itt csakis olyanok élnek, akik nem fehérek (vagy bevándorlók, azért fehérek...) és ők a kisebbség?? ha van 5 ország a millióból a világos ahol fehérek élnek, már sokat mondtam! ha ezek a "megalázott,meghúzódzkodó, megtűrt" népek is úgy lázadnának a fehérek ellen, akkor mi már kihaltunk volna:)

hupsz, ez senkinek nem jutott eszébe, hogy az "ember ideálból", akiket kedvelnek és ajnároznak, de kevés van! és az egész föld ezekszerint tele van "szar emberekkel", akiket a bőr színűk alapján határoznak meg! ez csodás....................

még minden szeretnék cigány kisgyereket és én még minden nemcsak rendes vagyok, de én nevelném. a legtöbb pár, aki azért fogad örökbe, mert nekik egyáltalán nem lehet, azok nagyon elnézőek, a tenyerükön hordozzák a gyereket, mert hogy ő "mekkora ajándék az élettől". nekem lehet gyerekem és annak, aki hozzám kerül lesz ajándék, hogy PONT Ő A SOK KÖZÜL, holott még sajátom is lehetne!

akár olvassátok végig 2-3x és utána írjatok választ, légyszíves!

2014. jan. 6. 23:47
 40/51 A kérdező kommentje:

bocsánat...

*világon

*mindig

2014. jan. 6. 23:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!