Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem szeretik a cigánygye...

Miért nem szeretik a cigánygyerekeket? Miért nem fogadna örökbe sok ember? Miért csak magyart?

Figyelt kérdés
Nem értem:( Szerintem elkeserítő..:( ők is csak emberek, gyerekek, akik nem tehetnek róla, hogy léteznek a világon! egy egészséges, aranyos kis roma babát/gyereket miért nem fogadnátok örökbe (azoktól kérdem, akik szándékoznak örökbefogadni!)? én kifejezetten nem magyart és nem is fehér bőrűre várok!!:)

2014. jan. 6. 08:41
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
63%

20-as vagyok, még annyit, hogy a fiam oviscsoportja tele van cigánygyerekekkel (23főből 7). Totál antiszociálisak, (a csoportszobába odapisilnek és ka..tak a szőnyeg közepére szeptemberben) köpködnek, agresszívek és olyan iszonyú buták, mint a föld... hát én nehezen tudok ezen túllépni, de lehet neked ez majd nem jelent problémát.

VÉgülis vannak dolgok, amiket egy szeretetteljesebb környezetben meg lehet oldani- pl talán a te kis cigánygyereked nem lesz agresszív, és viszonylag tisztetteljes is lehet, de ahogy mondani szokták- sajnos - kutyából nem lesz szalonna!!

2014. jan. 6. 11:05
 22/51 A kérdező kommentje:

ha már kutya, akkor a cigányokról való előítélet pont olyan, mint a harci kutya... féltem tőlük és rühelltem őket! amígy nemlett egy nálunk... na az igaz, hogy az egyszer, CSAK EGYSZER harapott oda anyámnak... akkorát kapott, hogy többet a közelébe nem mert szagolni! és nem állatkínzás, ez a nevelés! mert barátnőmékét lelőtték a szemem láttára vadászpuskával, mert egy férfi és én rúgtuk, hogy engedje el a lányt, amikor rátámadt és az se a kutya hibája volt, hanem hogy nem nevelték!

azok a gyerekek sem tehetnek róla, hogy milyenek! nevelni kell! és igen is következetesen! ha az én gyerekem lop, akkor nem megverném, hanem először is csodálkoznék, hogyhogy jutott idáig...és persze a bűntetésen túl, biztos, hogy onanntól nagyonis szigorodna minden! de én hiszem a szeretetben és abban, ha megvan értve a gyerek, figyelve van rá és mindene megvan, akkor nem fog utcai bandákhoz és lopós drogosokhoz szegődni!

2014. jan. 6. 11:16
 23/51 anonim ***** válasza:
63%
Úgy gondolom az vall alacsony intelligenciára, ha abból a fajtából fogadnak örökbe akiknek a vérükben van a lopás, a bűnözés, a lustaság(sötétebb színűek,mint a többi),és nem az értelmesebb fajtából,és azt hiszi majd megváltja a világot!
2014. jan. 6. 11:35
 24/51 A kérdező kommentje:

nem terveztem a világot megváltani, csak egy árva kisgyereknek megteremteni az egyetlen álmát... hogy családja legyen. anyukája és apukája. ház, ahol lakhat, majd testvérei, akikkel játszhat, rokonok, akikkel együtt ünnepli a karácsonyt és megtanulja, mi az a szeretet:)

ez nem világmegváltás. csak valakit megmentek attól a sorstól, hogy olyanná válhasson egy intézetben, mint amelyik fajta cigányviselkedést rühell a világ...

2014. jan. 6. 11:41
 25/51 anonim ***** válasza:
27%
Egyformák vagyunk. Nincs "más fajta", csak EMBER van. De meggyőzni úgysem lehet azt, aki rasszista, ezt hosszú évek alatt már megtanultam. Mivel ez butaságból ered, az észérvek sokat nem használnak. Nincs mire alapozni.
2014. jan. 6. 11:45
 26/51 anonim ***** válasza:
67%
nem vagyok rasszista,de aki itt ennyire ki van akadva,az még nem élt cigányok mellett,és nincs tapasztalata van,pont az ilyen sík emberek azok akik tömik Őket segéllyel,és akik miatt sosem büntetik meg Őket csak a magyarokat,körbe kéne nézni,nem lecsukott szemmel sajnálni Őket mert bizony nekik is külön fajtáik vannak,magyarok sem ugyanolyanok,ahogy Ők sem,majd ha egyszer valami bajotok lesz miattuk akkor majd meglátjátok mennyire naivak vagytok,és szűklátókörűek,mondtam nekem vannak cigány barátaim de nekik közük nincs a másik fajtához
2014. jan. 6. 11:59
 27/51 anonim ***** válasza:
44%
Butaság,hogy így kivételeznek velük az a butaság.
2014. jan. 6. 12:00
 28/51 A kérdező kommentje:
szerintem nincs itt kivételezés, de valahol meg kell értened: a cigányok népe (cigány szó jelentése: vándor) vándor, nomád életformából származik. mielőtt leszólod őket,googlezz rá, hogy honnan jöttek, kik ők, hogy éltek az őseik, mit örököltek! pont olyanok, mint távolabbi rokonaik, az indiai törzsek. és ha beszabadítanánk indiát európa nagyvárosaiba, logikus, hogy nekünk ők primitívek és kiakasztóak lennének. ezt tényleg megkell érteni, hogy a cigányság nem szégyen és nem egy "undorító férgekből álló népcsoport", hanem ők független, vándor emberek. akiknek a lopás és egyéb a gyökereikre nyúlik vissza, mintha a természetben élnének, csak hát mégis kultúrközösségbe kerültek... ezért elnézőek velük sokan!
2014. jan. 6. 12:28
 29/51 anonim ***** válasza:
75%
Nekem te ne adj tanácsokat ismerem a cigányokat tudom honnan jöttek,mit csinálnak és milyenek,és nem sajnálom Őket,azt sajnálom,hogy több segélyt kapnak,mint egy átlag magyar fizetés,ki van nyalva a fenekük,és elnéznek nekik mindent,ahelyett,hogy igen elkerítenék Őket,mint francia országban,hogy ott éljenek,és lássák el magukat,az értelmes,dolgozó társaik maradhatnának a társadalomban.Talán neked kéne kinyitnod a szemed utána járni,nem sajnálkozni rajtuk.
2014. jan. 6. 12:54
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Figyi kérdező,

oké, a cigányok ilyenek-olyanok amolyanok- innen jöttek- ezt csináltak... van múltjuk... oké. régen is lopkodtak oké.

De ha én elmegyek dolgozni, és én megkeresem a családomna a betevő falatra valót, a fát, hogy fűtsünk, stb. akkor mosolyogva nézzem, hogy a cigányok ellopják a fámat, a kajámat, mert modván az ő gyökereik....

Ne haragudj, de ne nevettess már. Én nem vagyok rasszista, de ha én hagyom őket élni, akkor ők is hagyjanak engem. Ők mi jogon veszik el azt, ami nem az övék? Azért mert régen nomádok voltak.... NEMÁÁÁÁ!!

Ezt azért Te sem gondolod komolyan - nagyon remélem.

Mert akkor majd te is így fogod nevelni a cigánygyerekedet? HOgy lopjál csak, mert neked az a múltad, így neked lehet?? .... Vagy pont nem arra akarod nevelni? vagy mivan????

ÉN csak azt kivánom neked, hogy a sikersztoridat 10-20év mulva meg tudd itt irni, remélem, hogy valóban az lesz!!

2014. jan. 6. 13:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!