Miért nem szeretik a cigánygyerekeket? Miért nem fogadna örökbe sok ember? Miért csak magyart?
20-as vagyok, még annyit, hogy a fiam oviscsoportja tele van cigánygyerekekkel (23főből 7). Totál antiszociálisak, (a csoportszobába odapisilnek és ka..tak a szőnyeg közepére szeptemberben) köpködnek, agresszívek és olyan iszonyú buták, mint a föld... hát én nehezen tudok ezen túllépni, de lehet neked ez majd nem jelent problémát.
VÉgülis vannak dolgok, amiket egy szeretetteljesebb környezetben meg lehet oldani- pl talán a te kis cigánygyereked nem lesz agresszív, és viszonylag tisztetteljes is lehet, de ahogy mondani szokták- sajnos - kutyából nem lesz szalonna!!
ha már kutya, akkor a cigányokról való előítélet pont olyan, mint a harci kutya... féltem tőlük és rühelltem őket! amígy nemlett egy nálunk... na az igaz, hogy az egyszer, CSAK EGYSZER harapott oda anyámnak... akkorát kapott, hogy többet a közelébe nem mert szagolni! és nem állatkínzás, ez a nevelés! mert barátnőmékét lelőtték a szemem láttára vadászpuskával, mert egy férfi és én rúgtuk, hogy engedje el a lányt, amikor rátámadt és az se a kutya hibája volt, hanem hogy nem nevelték!
azok a gyerekek sem tehetnek róla, hogy milyenek! nevelni kell! és igen is következetesen! ha az én gyerekem lop, akkor nem megverném, hanem először is csodálkoznék, hogyhogy jutott idáig...és persze a bűntetésen túl, biztos, hogy onanntól nagyonis szigorodna minden! de én hiszem a szeretetben és abban, ha megvan értve a gyerek, figyelve van rá és mindene megvan, akkor nem fog utcai bandákhoz és lopós drogosokhoz szegődni!
nem terveztem a világot megváltani, csak egy árva kisgyereknek megteremteni az egyetlen álmát... hogy családja legyen. anyukája és apukája. ház, ahol lakhat, majd testvérei, akikkel játszhat, rokonok, akikkel együtt ünnepli a karácsonyt és megtanulja, mi az a szeretet:)
ez nem világmegváltás. csak valakit megmentek attól a sorstól, hogy olyanná válhasson egy intézetben, mint amelyik fajta cigányviselkedést rühell a világ...
Figyi kérdező,
oké, a cigányok ilyenek-olyanok amolyanok- innen jöttek- ezt csináltak... van múltjuk... oké. régen is lopkodtak oké.
De ha én elmegyek dolgozni, és én megkeresem a családomna a betevő falatra valót, a fát, hogy fűtsünk, stb. akkor mosolyogva nézzem, hogy a cigányok ellopják a fámat, a kajámat, mert modván az ő gyökereik....
Ne haragudj, de ne nevettess már. Én nem vagyok rasszista, de ha én hagyom őket élni, akkor ők is hagyjanak engem. Ők mi jogon veszik el azt, ami nem az övék? Azért mert régen nomádok voltak.... NEMÁÁÁÁ!!
Ezt azért Te sem gondolod komolyan - nagyon remélem.
Mert akkor majd te is így fogod nevelni a cigánygyerekedet? HOgy lopjál csak, mert neked az a múltad, így neked lehet?? .... Vagy pont nem arra akarod nevelni? vagy mivan????
ÉN csak azt kivánom neked, hogy a sikersztoridat 10-20év mulva meg tudd itt irni, remélem, hogy valóban az lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!