Csak én csalódtam a Geomagban?
Figyelt kérdés
Annyira dicsérte mindenki, nemcsak itt. Vettem egy jó nagy dobozzal a majdnem 5 évesemnek karácsonyra. Nekem is nehéz játszani vele, nemhogy neki, pedig jó a kézügyességem és a térlátásom is. Az aljának szánt tartóból kiugranak a golyók, ha összeillesztem a formát, tök nehéz beleillesztani a paneleket, viszont panel nélkül nem áll meg, ha megfogom, össze-vissza nyaklik. Ráment 15 rugóm, de levontam a tanulságot: a Jáva készletünket bővítjük inkább :( Elég csalódott vagyok, mert drága lecke volt.2014. jan. 3. 11:22
11/12 anonim válasza:
lányom is szeret vele játszani meg a fiaim is ,panelesel is meg a simával is.
12/12 anonim válasza:
Az enyémek is kaptak Geomag-et, nem a kedvenc játék, de azért egy darabig elvannak vele. Igaz a lányom a radiátorra pakolgatja őket és labirintust épít belőlük. Az ára tényleg horror ahhoz képest, amennyi darab van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!