Szülész-Nőgyógyászt keresek a Bajcsy kórházba! Kit ajánlanátok? Csalódtam az orvosomban 20 hetes kismama vagyok váltani szeretnék! Szülésznőt is ajánlhattok!
Szia!
Nekem nincs fogadott dokim,de a Bajcsyban fogok szülni,így ismerek pár dokit,akit tudok ajánlani. Sokan szeretik Dr.Varga-Horgosi Ágnest,mert nagyon kedves,én viszont Dr.Palczert Miklóst ajánlanám. Elképesztően megnyugtató,mindenre válaszol,türelmes és nagyon kedves,pedig nem fizetek neki,és mégis. Illetve még a Fábián István is szimpatikus,bár én meg benne csalódtam picit,de gondolom a saját betegeivel másabb. szülésznőket sajnos nem ismerek. Szóval én teljes szívemből a Palczert doktort tudom ajánlani,mert eddig csak és kizárólag kellemes élményeim voltak vele,soha nem éreztem azt,hogy futószalagon lennék,mindig megkérdezi,van-e kérdésem,amire esetleg ő nem tért ki,és mindent elmagyaráz. Még reggel nyolckor az első tíz percében is mosolyog és kedves,nem is tudom milyen lehet akkor a saját betegeivel =)Én a XVII.kerületi SZTK-ban járok hozzá,a magánrendelője nem tudom hol van.
39hkm
Gara Magdit imádom, mindkét gyerekemet nála szültem, csak ajánlani tudom.
8 éve Szécsényi doktorhoz járok, őt is maximálisan ajánlom.
Szia!
Alexanjan Nellit ajánlom. Nála születtem, nála szültem. :)
A keletinél van a magánrendelője. Maximálisan megbízható.
dr. Mosonyi Pétert ajánlom, szakmailat nagyon korrekt, tájékozott, türelmes. Eddig én rossz véleményt nem hallottam róla, én nála fogok szülni.
dr. Urbancsek Árpádot nem ajánlom, nekem ő volt a korábbi orvosom és azért cseréltem le mert olyan tanácsokat adott, amik szakmailag nagyon megalapozatlanok voltak, és gyakorlatilag ha nem nézek utána az interneten a diagnózisnak, akkor jó eséllyel a mai napig nem tudtam volna teherbe esni, de már lehet hogy agyon hormonkezelt volna. (PCOS-re azt mondta hogy menjek szépen haza és várjak, hátha elmúlik, ha meg majd gyereket akarok, akkor hormonkezelés fog kelleni)
Nagyon köszönöm a válaszokat nektek! Most már csak döntenem kell!:-)
Utolsó válaszololónak:
én is az Urbancseket fogom leváltani!!!!!!!
Abban tudtok még esetleg segíteni,hogy holnap azaz hétfőn rendel valamelyik doki mert nézegettem a neten tulajdonképpen jókat olvasni mindegyikről.És mennyi a magánrendelése?(aki holnap rendel)
Nekem nagyon fontos lenne holnap már felkeresni!!!!:-((((
Szia!
Első vagyok =)
én holnap megyek fél tízre a Palczert-hez =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!