Szülész-Nőgyógyászt keresek a Bajcsy kórházba! Kit ajánlanátok? Csalódtam az orvosomban 20 hetes kismama vagyok váltani szeretnék! Szülésznőt is ajánlhattok!
Köszi neked is! Nekem ma muszály mennem másik orvoshoz és nála van szabad hely! Meg ez is olyan kinek melyik orvos a jó?! Lehet akit én is leváltok sokan esküsznek rá!:-)
Mosonyit én is néztem de nem rendel ma!:-( Bízom ebben a dokiban,hogy beválik!
Kedves Kérdező,reggel még igen jó kedve volt a Palczert doktor úrnak,miközben vizsgált viccet mesélt =D
Bár én az SZTK-ban voltam nála,de sok sikert Neked!
Kedves utolsó válaszoló!
Este voltam nála! Nagyon kedves volt jó fej és szimpatikus.Csak sajnos nem használja az UH gépét!:-(
Sőt.... ma délután felhívott egy vizsgálat miatt,hogy hogy vagyok! Ez szintén nagyon szimpatikus volt tőle!!!!
Semmi baj nem tudhattad,hogy nem használja a gépet!:-)
De tényleg nagyon szimpi volt! Még kitalálom,hogy járjak e hozzá mert 8000 Ft 1 alkalom és ha már fizetek szeretem látni a babámat!:-)
Kedves Kérdező!
Végül mi a tapasztalatod a Palczert dokiról?
Én is most most készülök menni hozzá.
Nekem nagyon szimpatikus és határozott fiatal doki.De azért nem őt fogom választani mert ott van a szuper UH gépe és ő csak a 11-13 hétig használja utána csak akkor ha gond van a babával vagy kismamával.És én szeretem látni a babát ha már 8000 Ft-ot elkérnek egy alkalomért.Akinek ez nem számít tényleg tudom ajánlani!Egyébként ő megértett és mondta is,hogy tud ajánlani ott az épületen belül akinek van és használja is! Tök jó fej volt!
Én azért is szeretek magánhoz járni mert láthatom nem csak a kötelező UH-kor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!