Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak én csalódtam a Geomagban?

Csak én csalódtam a Geomagban?

Figyelt kérdés
Annyira dicsérte mindenki, nemcsak itt. Vettem egy jó nagy dobozzal a majdnem 5 évesemnek karácsonyra. Nekem is nehéz játszani vele, nemhogy neki, pedig jó a kézügyességem és a térlátásom is. Az aljának szánt tartóból kiugranak a golyók, ha összeillesztem a formát, tök nehéz beleillesztani a paneleket, viszont panel nélkül nem áll meg, ha megfogom, össze-vissza nyaklik. Ráment 15 rugóm, de levontam a tanulságot: a Jáva készletünket bővítjük inkább :( Elég csalódott vagyok, mert drága lecke volt.

2014. jan. 3. 11:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk panel nélküli van, de nagyon szeretjük évek óta.
2014. jan. 3. 11:26
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Erről szól a marketing meg a reklám. Nem szabad felülni ezeknek, minden a gyakorlatban dől el. Most ez volt a tanulópénz.
2014. jan. 3. 11:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor a marketing meg a reklám ezek szerint felülírja a tapasztalatot? Mert épp arra célzok, hogy NEM a reklámokból tájékozódtam vásárlás előtt, hanem innen meg személyes ismerősöktől, és mindenki szuperlatívuszokban beszélt a játékról. Szerintem maga az ötlet jó, hogy másneses építő meg minden, de a kivitelezés elég kezdetleges. Ehhez képest szemérmetlenül drága. Biztos, hogy maradunk a jóval olcsóbb, használhatóbb és magyar Jávánál. Ezt tanácsolom mindenkinek.
2014. jan. 3. 11:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is panel nélküli van, szereti nagyon a kisfiam. Melyiket vetted?
2014. jan. 3. 11:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is vettünk most karácsonyra az 5 éves kisfiamnak, igazából játszik vele, de nem mondanám, hogy a kedvenc játéka lett. A Jáva építő ezek szerint bevált nálatok? Mert én is nézegettem, tetszik és az ára is jó.
2014. jan. 3. 11:57
 6/12 anonim ***** válasza:

Unokaöcsémnek 15ezer forint értékben vettünk a férjemmel ilyen sz*rt.

Értem én, hogy nagyon jó, meg minden, de amikor kibontotta és megnéztük.. hát egyből az vetődött fel, hogy "csak ennyi"?!

Mindenki nézte, forgatta. Unokaöcsém amennyire várta, annyira látszott rajta, hogy nem nagyon tud játszani vele. Pedig 6,5 éves és elég ügyes gyerek.

Végül vettem neki két ünnep között a régi, klasszikus Babilon nevű játékot és imádja.

A geomag meg a szoba sarkában pihen.

2014. jan. 3. 12:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
a paneles tényleg nem jó...
2014. jan. 3. 12:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is panel nélküli van, mi nem csalódtunk benne (csak annyiban, hogy az árához képest milyen kevés elem van benne). Az igaz, hogy az alaplapokat kisfiam sem használja, de anélkül is nagyon jókat tud építeni belőle. Ha úgy látom, hogy később is sokat játszik vele, akkor biztos fogom bővíteni a készletet.
2014. jan. 3. 12:50
 9/12 A kérdező kommentje:

Itt ajánlották, hogy paneleset vegyek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Ezt vettem (akcióban):

[link]

Igen, a Jáva nekünk sokkal jobban bevált. Masszívabb, abszolút nem esik szét és sokkal többfélét lehet építeni belőle. Ilyenünk van:

[link]

És ilyet kap majd szülinapjára

[link]

Érzékelitek az árban a különbséget?

2014. jan. 3. 13:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom,nekünk nincs ilyen,viszont nagyiéknál van és 3 évesem nagyon szeret vele játszani...
2014. jan. 3. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!