Akiknek 1 gyerekük van, ti nem gondoltok a kistesóra hogy de jó lenne?
"Nekem és a férjemnek is jó így hármasban."
Na ja csak nembiztos,hogy a gyerekdnek is jó így,lehet ő vágyna egy tesóre,persze nembiztos hogy most de majd késsőbb lehet!
Ahogy írták előttem:eszembe se jutott,hogy a saját kényelmem miatt ne szüljek testvért!
Piszok nehéz mert nekem még a kicsi csak 10 hós de hihetelnen nagy öröm,hogy már most eljátszanak a 3,5 éves bátyjával!Ezért már megérte!
Igen "bedarált" minket az elmúlt pár hónap de Apával megbeszéltük,hogy tényleg csak az eleje nehéz utánna pár év múlva mikor már egy picit nagyobbak talán mi is megengedhetünk magunknak egy egy loptt napot,mozit,vacsit stb!
Szia!
Hű nehéz kérdés, mert minden családnak, nőnek mások a körülményei, vágyai, álmai, életcéljai... az emberek különböznek és így van ez jól. Van, aki egyet szeretne, van aki többet, esetleg nagycsaládot...
Én egyke vagyok sajnos és iszonyatosan érzem a tesó hiányát főleg így felnőttként. Gyerekkoromban még csak-csak ott voltak a szomszéd barátok, uncsitesók, de felnőttként borzasztóan hiányzik.
Mindig is nagycsaládra vágytam és én azok közé tartozom, akik imádják a babakorszakot az első három évet. Most várjuk a negyedik babánkat nagy szeretettel, akárcsak a tesók. :)
Utolsónak gratulálok. :)
Nekünk egyenlőre kettő van, de szeretnénk egy harmadikat is. Már próbálkozunk.
Mi mindig két gyerekben gondolkoztunk, de a férjem szeretett volna még egyet, megbeszéltük, és úgy döntöttünk még belefér.
Az biztos, hogy egy gyerekkel sokkal egyszerűbb az élet. De kárpótolnak mindenért mikor versenyezve odabújnak hozzám, és megölelgetnek.
Illetve szerintem a gyerekeknek sem árt, ha megtanulnak osztozkodni, és figyelni a többi gyerek igényeire.
Ismerek egy gyerekes családot, és a kislány tényleg a tipikus elkényeztetett gyerek. Én nem szerettem volna így járni az enyémekkel. Tanulják, meg hogyan kell alkalmazkodni, talán az életben is ügyesebbek lesznek így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!