Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A dackorszak tényleg lezárul...

A dackorszak tényleg lezárul 3 évesen?

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 13:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem:)
2013. dec. 3. 13:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Kizárt!
2013. dec. 3. 13:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Ugyanis több helyen azt olvastam, hogy legkésőbb 3 éves korban lezárul, és elkezdtem aggódni, hogy akkor mi ez a fiamnál :)
2013. dec. 3. 13:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Az óvónőink szerint igen. Legalábbis amikor én arra hivatkoztam a lányomnál, aki augusztusban múlt 3 éves, akkor azt mondták az óvónők, hogy ez már nem a dackorszak, mert az már lezárult.
2013. dec. 3. 13:53
 5/11 anonim ***** válasza:
3 es fel eves a kisfiam es nallunk mar nincs jelen. Nem azt mondom, hogy elerte a 3 evet es egyik naprol a masikra megszunt de fokozatosan latszott a "javulas".
2013. dec. 3. 13:57
 6/11 anonim ***** válasza:
A fiúnk most múlt 3 éves, neki most kezdődik!:)
2013. dec. 3. 14:24
 7/11 anonim ***** válasza:
lányom aug.ban múlt 3 éves, és nekünk mostanában erősödik.. én azt hittem túlvagyunk rajta, de vagy én szúrtam el vmit nagyon, vagy nem tudom, de nagyon brutál hisztik vannak 2-3 hete...
2013. dec. 3. 14:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Az ikreim 3 évesek és egy hetesek. De az elmúlt egy hétben az összes hajam kihullott tőlük:-( Egyre rosszabbak.
2013. dec. 3. 14:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Dehogy, dehogy- a kisfiam 3,5 éves.

Azt vettem észre, hogy amióta jobban beszél, kommunikál- csak a kifejezőkészsége erősödött- arra is, hogy ha hiszti van, akkor még mondja is a magáét :)

Egyelőre nyomát sem látom annak, hogy lezáródna ez nála- gondolom iskoláskorig azért időszerű lenne.

Kitartást mindenkinek, egyszer úgyis kinövik ők is.

2013. dec. 3. 15:00
 10/11 anonim ***** válasza:

4,5 éves a fiam, most tart nála a 2. dackorszak, az 1.-nek nem volt vége, átmenet nélkül zajlik ám... most a "mindegy mit mondasz, úgyis az ellenkezője fog történni" című sztori megy nálunk, tehát ha azt mondom ne vedd a kezed a szádba /4,5 évesen!!!/, akkor az öklét kapja be vigyorogva.... de ha azt mondom, ugorj a sárba, hogy átázzon a ruhád, akkor nagy ívben kikerüli. :) Még a buszon lévő automatikus beszélővel is vitatkozik, aki bemondja, hogy Kossuth utca, gyerek rávágja nem Kossuth utca. :)

Amúgy értelmes, okos gyerek, szót is szokott fogadni, csak most ez a menő az oviban.... állítólag.

2013. dec. 3. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!