Ti rászóltok a gyerekre, ha a boltban hangosan énekel, vagy hagyjátok?
Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 14:05
11/14 anonim válasza:
pont ezt mondom, h titeket anyukákat nem idegesít, ha a gyereketek vagy más gyereke énekel, mondókázik. de a vásárlókat IGEN! senkinek nincs kedve az idióta mondókákt és gyerekdalokat hallgatni.
12/14 anonim válasza:
Nekem meg nincs kedvem a büdös embereket szagolgatni. Vagy hallgatni, ahogy valaki telefonon ordibál. Társadalomban élünk, annak minden előnyével és hátrányával.
13/14 anonim válasza:
Kedves 11-es válaszoló!
Nekem meg nincs kedven hajnalban részegen ordító tiniket hallgatni,mégis kénytelen vagyok.Nincs kedvem a buszon hangosan röhögő,trágárul beszélő,ordibáló fiatalokat hallgatni,mégis kénytelen vagyok.Nincs kedvem a boltban idegen öregasszonyok okoskodását hallgatni,mégis kénytelen vagyok.Nincs kedvem a szémszéd ház felújítási zajait hallgatnom három hónapja,mégis kénytelen vagyok.Ha nem bírsz a társadalomban élni,akkor költözz a dzsungelbe.Ja és korábban már írtam,hogy majd ha a te gyereked is énekelni,mondókázni fog,akkor gondolj vissza erre a megnyilvánulásra.És nem IDIÓTA mondókák és gyerekdalok vannak.Inkább idióta a sok emós ,alternatív meg mit tudom én milyen dalszöveg
14/14 anonim válasza:
Látom itt volt egy lepontozo,mindenkit lepontozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!