Ti rászóltok a gyerekre, ha a boltban hangosan énekel, vagy hagyjátok?
Ahogy az első.
Illetve még a pénztárnál szólok, hogy akkor ne énekeljen/mondókázzon.
Attól függ. Én nem szeretek a középpontban lenni, nem szeretem, ha rám figyelnek, de nyilván a fiam száját nem tapasztom be. Ha a kelleténél hagosabb, akkor igen, szólok neki, hogy halkabba, nem illik hangoskodni. De azért nem kell suttogni. Ő még nem énekel, csak dumál, de azt folyamatosan. Inkább akkor szokott hangosabb lenni, ha mondani, vagy mutatni akar valamit, de én nem figyelek rá. Ekkor szoktam mondani, oké, igazad van, nem figyeltem, tessék mond, mit szeretnél.
De nem gondolom, hogy egy éneklő gyerekre rá kellene nagyon szólni. Inkább a gyerek éneklését hallgatom, mint a retkek ordibálását a boltokban!
majd akkor magyarázzál,ha neked is hisztikorban lévő gyereked lesz!!!!
szaladgálást,leborogatást nem engedek.ha túl hangos rászólok,de ha csak énekel vagy beszél,akkor nem
nem egy gép,hogy megnyomok egy gombot és csendben lesz
A párom (aki nem a lányom apja) ma elég rendesen rápirítoott a kicsi lányra, hogy fejezze be az éneklést. Én akkor szólok rá, ha sorban állunk pl a pénztárnál, vagy ha csak hablatyol hangosan össze-vissza.
Engem nem zavar, az sem, ha más gyereke énekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!