Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti rászóltok a gyerekre, ha a...

Ti rászóltok a gyerekre, ha a boltban hangosan énekel, vagy hagyjátok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ mennyire, ha nagyon hangosan akkor elmondom neki,hogy nem baj,hogy énekel csak picit halkabban. Ha nem zavaró akkor nem szólok rá, ezzel semmi rosszat nem tesz!
2013. nov. 24. 14:08
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

Ahogy az első.

Illetve még a pénztárnál szólok, hogy akkor ne énekeljen/mondókázzon.

2013. nov. 24. 14:18
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ. Én nem szeretek a középpontban lenni, nem szeretem, ha rám figyelnek, de nyilván a fiam száját nem tapasztom be. Ha a kelleténél hagosabb, akkor igen, szólok neki, hogy halkabba, nem illik hangoskodni. De azért nem kell suttogni. Ő még nem énekel, csak dumál, de azt folyamatosan. Inkább akkor szokott hangosabb lenni, ha mondani, vagy mutatni akar valamit, de én nem figyelek rá. Ekkor szoktam mondani, oké, igazad van, nem figyeltem, tessék mond, mit szeretnél.

De nem gondolom, hogy egy éneklő gyerekre rá kellene nagyon szólni. Inkább a gyerek éneklését hallgatom, mint a retkek ordibálását a boltokban!

2013. nov. 24. 14:59
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
az még jó, ha énekel, nem hisztizik, max annyit szólnék, picit halkabban, de ez nem a legnagyobb probléma, énekeljen ha jól esik neki
2013. nov. 24. 18:04
 5/14 anonim ***** válasza:
18%
Titeket, anyukákat biztosan nem zavar, vagy idegesít, ha a gyerekeitek énekelnek a boltban, vagy épp szaladgálnak, hisztiznek, leborítanak mindent. DE engem, akinek nincs gyereke ( és rajtam kívül az emberek 90%-át) igen is ku..rvára idegesíti és zavarja! Ugyhogy igazán rászólhatnátok!
2013. nov. 24. 19:59
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
De mi idegesít? Ha hisztizik, kiabál, szaladgál, pakol az rendben, azt nem is hagyom. De ha énekel, mondókázik normál emberi hangon? Ezek szerint akkor mindenki idegesít, aki megszólal.
2013. nov. 24. 20:04
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

majd akkor magyarázzál,ha neked is hisztikorban lévő gyereked lesz!!!!

szaladgálást,leborogatást nem engedek.ha túl hangos rászólok,de ha csak énekel vagy beszél,akkor nem

nem egy gép,hogy megnyomok egy gombot és csendben lesz

2013. nov. 25. 07:05
 8/14 A kérdező kommentje:

A párom (aki nem a lányom apja) ma elég rendesen rápirítoott a kicsi lányra, hogy fejezze be az éneklést. Én akkor szólok rá, ha sorban állunk pl a pénztárnál, vagy ha csak hablatyol hangosan össze-vissza.

Engem nem zavar, az sem, ha más gyereke énekel. :)

2013. nov. 25. 13:55
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
Én is csak akkor szólok rá, ha nagyon zavaró vagy rendetlen dolgot csinál. Akit meg az is zavar, az úgyis talál magának valami bosszankodnivalót. Azt minden kisgyerekes tudja, hogy ha mindenért erővel akarod megfékezni, és már 3 évesen belenyomni a társadalom összes szabályát, akkor folyamatosan harcolhatsz. Nem éri meg, és nem is lesz tőle jobb gyerek, vagy jobb ember.
2013. nov. 25. 14:03
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
nem bár a lányom nem szokott ilyen helyen énekelni,csak utcán.
2013. nov. 25. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!