Meddig hagyjatok/hagynatok ervenyesulni 2 eves gyerek akaratat?
nekem is kétéves nem könnyü estett nekem se
de egy valmi van ha nem eszi meg azt amit föztem akkor vagy nem kap kaját vagy megeszi ha éhes lesz késöbb addig más nincs mégha földhöz veri magát se kap mást
mikey gé mániás lett naponta 3 videot meg kell nézni de mindig szolok ez az utolso mikey egér aztan sir vagy 5 percig ki van borulva mnajd talál magának más játékot. nem szabd engedni mindig
Én az evésben hagyom. Ha nem eszik, nem eszik, én sem vagyok mindig időben éhes. De akkor édesség sincs, amíg nem evett valami normálisat.
Az enyém már 2,5 éves, több mint fél éve tart nála ez a cirkusz. Megszoktam, nem érdekel. Jó, a nyilvános hiszti még mindig nehéz, de itthon egyszerűen bezárom a nappaliba (nincs ajtó, csak gyerekrács, így látom, mit csinál), és megmondom neki, hogy ha lenyugodott, beszélgetünk. Már azon is túl vagyok, hogy idegesítsen.
Egyébként én nem vagyok az a csakazértis tiltó típus, elég sok dologról meggyőzhető vagyok, de bizonyos esetekben egyszerűen nincs mit tenni. Hétvégén például a következő volt:
- Anya, kérek joghurtot!
- Tessék, itt van.
- De nem kell joghurt, nem kell, NEM KELL!!!!! (Majd fél óra hiszti)
Na ezt reagálja le valaki intelligensen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!