Azoknál a gyerekeknél akik akaratosabbak, irigyebbek mit a többi gyerek, hogy alakult az ovi? Hogy viselik az ovodai közösséget?
Januárig még van időd megnevelni. Nem megbeszélni kell vele, mert azt még nem nagyon érti. Ha hisztizik, vagy elveszi más játékát, akkor vidd be a szobájába, vagy kapjon büntit. A hisztijét pedig ne vedd figyelembe.
Az oviban sem fogják ezt tolerálni.
Az akaratos, öntörvényű, itthon a hugával irigy kisfiam példaértékűen viselkedik az oviban.
Nyitott, önálló, barátkozós, nem agresszív, nem irigy, ügyes-5-6 éveseket megszégyenítően viselkedik. Óvónők odáig vannak.
Én meg vissza, mert itthon még tébolyodottabb lett, amióta egy hónapja jár oviba.
Itthon hisztérikusabb, nyávogós lett és agresszívabb a hugával. Ja és visszabeszél, olyan szöveget nyom, hogy köpni-nyelni nem tudok.
Ő 3év8hósan kezdte az ovit.
Az én fiam is itthon akaratos, hisztis és irigy és engedetlen.Olyan mértékben hogy enni is csak akkor eszik ha ő kér, ha én szólok neki hogy jöjjön enni már csak azért sem eszik. :(
Az oviba pedig egy kis angyal.Mindent az első szóra megcsinál, nem akaratos, nem irigy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!