Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kabátról? 3 éves kisfiamnak venném!

Figyelt kérdés

[link]

Nektek tetszik?

2013. nov. 22. 16:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
[link] én innen rendelném, számold át, mennyivel olcsóbb. 8500 körül jön ki, és 20 euró felett ingyen szállítanak, én rendszeresen vásárolok tőlük, nagyon megbízhatóak, 2-3 nap alatt itt van a cucc. A vaterások is itt veszik, csak rátesznek nem keveset. Csak regisztrálnod kell, meg némi angol nyelvtudás kell hozzá, és szerintem nagyon jó minőségű cuccok vannak!
2013. nov. 26. 11:37
 12/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, az én fiam is 3 éves, a next cuccok nagyobbak, neki simán elég a 92-98-as méret, túl nagy lesz ez neki!
2013. nov. 26. 11:38
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kedves utolsó neked külön...:) te mindenfélét szoktál innen rendelni?
2013. nov. 26. 14:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, szoktam rendelni, de előtte megnézem ezt a két oldalt is: [link] [link] és átszámolom az árakat, hogy megéri-e. Nálunk 3 gyerkőc van, bizony sokszor megéri a jobb minőséget megvenni, mert öröklik egymástól, így kifizetődőbb. A magyar oldalakon mindig kell szállítást fizetni, de a next 20 euró felett ingyen szállít, sőt vissza is küldheted, ha nem jó a méret (mondjuk nem éri meg, én most belefutottam ilyenbe, elég drága a posta), de visszautalják a pénzt simán és gyorsan. Gaptől is szoktam rendelni, 2 nap alatt itt van, és hatalmas akciók vannak. Sokkal olcsóbb, mint az itthoni üzletekben. Farmert, kabátot, pizsit, rugit, bodyt, zoknit szoktam venni, de pulcsit is rendeltem már, sőt a férjemnek pólót is. Kérdezz nyugodtan, és ha szereted a next rucikat, hidd el, érdemesebb innen rendelni, mert nagyon korrektek, gyorsan szállítanak, és jó minőségű ruhák vannak. Az bp-i next üzletben iszonyú drágán kínálják a ruhákat.
2013. nov. 26. 14:52
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy irtál! :) Annyi kérdésem lenne, hogy hirtelen nem is tudom mit kérdezzek...! :) Igazábol méretben sem tudok dönteni, a kisfiam alapbol 104-es ruhákat hord most...akkor szerinted ebből még rendelhetek neki 104-es ruhákat?
2013. nov. 26. 15:12
 16/21 anonim ***** válasza:
[link] ez a mérettáblázatuk, az én fiam mondjuk picike, vékony, alacsony, ő 92-98-as rucikat hord. A next, gap méretből most kezdjük el hordani a 3 éves méretet, ami 92-98. Ha csak idén télre veszed, elég lehet a 104-es méret, de ha esetleg jövőre is szeretnéd, hogy jó legyen, akkor vedd a nagyobbat! Alapvetően tök praktikusan csinálják a kabátokat pl, van az ujján belső passzé, ami megfogja, ha hosszú lenne, illetve lent belül egy záródó rész (a mi kabátunkon van), ami szintén zár, ha hosszú lenne. Így az sem baj, ha kicsit nagyobb, nem lóg rajta majd.
2013. nov. 26. 15:18
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Te esetleg innen rendeltél idén v.melyik kabibol v.melyik gyerköcre?
2013. nov. 26. 15:34
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem, én ezt rendeltem a 3 évesnek: [link] persze akcióban volt, és 20%-os kedvezmény kupont is kaptam tőlük. Ha a magyar méretből a 104-es jó a fiadnak, akkor innen tuti jó lesz! Next-től most rugikat rendeltem, bodykat, meg sálat. De van mellényünk, imádjuk, és már 2. éve hordja a középsőm :)
2013. nov. 26. 16:01
 19/21 A kérdező kommentje:
nagyon vagány ez is! :) milyen sálat rendeltél? azt én is szeretnék, nacikat rendeltél már? mert az is kellene most!
2013. nov. 27. 11:01
 20/21 anonim ***** válasza:

[link] ezt rendeltem a legkisebbnek, de szerintem a 3 évesemre is jó :)

nacit pedig ezt: [link] bélelt, nagyon jó, ezt meg otthonra: [link] finom, puha anyag, kicsit melegebb, nagyon szereti! Ha van kedved, írj privátba, ha regisztrálsz esetleg náluk, van egy kuponkódom, amivel 10%-os kedvezményt kaphatsz az első vásárlásból, szívesen átadom neked, mert én nem használhatom fel, csak ismerősöm. Mondjuk ez a gap-nél jobban működik, ők ha párszor rendelsz, onnantól folyamatosan küldik a különböző kuponokat, kódokat, amivel akár 50%-os kedvezményt is kaphatsz, igaz, az áraik is magasabbak!

2013. nov. 27. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!