Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kabátrol? 2 éves kisfiamnak venném!

Figyelt kérdés

[link]

Az az igazság hogy ehhez való kantáros nadrágunk van, amihez tök jó lenne!De nem szeretnék venni mégegyet külön...szerintetek ez jó lenne amugy is, farmerhez stb.?Nektek tetszik???

2013. jan. 3. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem tetszik és drágának is találom.
2013. jan. 3. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik,de ízlések,és pofonok.A kép alapján nem vízálló anyagúnak látom.
2013. jan. 3. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:

A fiamnak ugyanezt a márkát vettem, csak világoskéket. Farmerhoz is hordja, és vízálló, én nagyon meg vagyok vele elégedve.

Nem tudom, mekkora a fiad, de én a 3 éves méretet vettem neki, és úgy számolom, hogy jövő télre még jó lesz rá.

2013. jan. 3. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Sztem szép kabi és persze,h való farmerhez is!
2013. jan. 3. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Fiamnak is volt hasonlo, mas szin, fazon, de decathlon es hasonlo. Vizhatlan, nem volt gondunk vele, szerettuk. Inkabb csak gatyaval hordta, mert overalja volt meg akkor szankozashoz.
2013. jan. 3. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik, bár a színe nem látszik így jól neten. Talán abból vennék vidámabb színűt.
2013. jan. 3. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen van mind2 fiamnak nagyon jó meleg viszont ennyiért nem venném meg nálunk dunakeszi dechatlonban 3000ft/db áron vettük meg a kabátokat..amire van gari is mivel meghagytuk a blokkot
2013. jan. 3. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!