Mi a véleményetek erről a kabátról? 3 éves kisfiamnak venném!
2013. nov. 22. 16:43
1/21 anonim válasza:
Szeretem a Nextet, de nekem ez a kabát nem tetszik. Szerintem ennél találsz szebbet, olcsóbbat is.
2/21 anonim válasza:
Nem rossz kabát, jó melegnek tűnik, és hosszított fazon ami jó. De tuti nem adnék ki ennyit egy kabátért, főleg ha éves akkor egy szezont fogja tudni hordani csak.
3/21 anonim válasza:
nekem nem tetszik de a te kisfiad ha neked tetszik vedd meg neki :-D
4/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, régi stílus. Ennyiért meg végképp nem.
5/21 anonim válasza:
jujj, de csúnya :( és milyen drága :O
na meg 116os 3 évesnek? nem lesz nagy neki?
amúgy én 2 részes overált szoktam venni, 10E-ért veszem, snowbordos, nagyon jó, és a kabátot külön is tudja használni. 15öt én nem adnék ki csak kabátra, persze nem akarok a pénztárcádba turkálni, ha neked belefér és tetszik, akkor vedd meg :)
6/21 anonim válasza:
Én is szeretem a nextet,de ezt a mintát inkább pizsamán tudom elképzelni.
7/21 anonim válasza:
Nincs vele semmi baj, aranyos kabát. Ilyen biztos nem lesz másnak, másrészről nem másoknak öltözködünk, hanem a saját tetszésünk szerint.
8/21 anonim válasza:
Nem rosz ,de drága nagyon ennyiért már ujatt is kapsz .
9/21 anonim válasza:
Szerintem ez hideg lesz neki. Nekem is három éves a fiam és amit a keresztanyjától kapott vastag lila kabátot hordja.
10/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik hogy ilyen tiri tartka...no meg az ára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!