Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Több műszakban dolgozom,...

Több műszakban dolgozom, elváltam, szüleim szoktak segíteni a gyermekeim felügyeletében, azt mondták ne számítsak rájuk, mert ők már nem valók erre, hogy esne ez nektek?

Figyelt kérdés

63 és 65 évesek.

Ma is 12 óráztam és tajtékozva fogadtak, hogy a halálukat okozza majd a két óvodás gyerekem, mert annyira rosszak és találjak ki valaki mást ezentúl, mert erre ők rámennek.

Igyekeztem nem túl sokat rájuk bízni őket,senki másra nem számíthatok.

2013. nov. 10. 21:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
10%
Akkor keres másik munkát más megoldás nincs. Azért ha a nagyszülőkkel éltek párod külföldön dolgozik akkor nem kenyérre kell, hoyg12 óráz.
2013. nov. 10. 21:45
 12/25 anonim ***** válasza:
17%
Add a gyerekeket napközben bölcsibe-oviba. Akkor nem lesz olyan megterhelő a szüleidnek sem vigyázni rájuk.
2013. nov. 10. 21:45
 13/25 anonim ***** válasza:
mi bajod a 2-vel kérdező? igenis hívj segítséget és külön a 2 gyerek
2013. nov. 10. 21:46
 14/25 A kérdező kommentje:
Valami tévedés van itt, óvodába járnak reggel 8- 16- ig, mindkettő volt bölcsődés is.
2013. nov. 10. 21:48
 15/25 anonim ***** válasza:
tehát akkor kell megoldani csak, ha vasárnapra esik a műszak? ilyenkor külön kell a két gyereknek lenni,a hogy a 2-ben írtam.
2013. nov. 10. 21:50
 16/25 anonim ***** válasza:
és nyilván van nyugdíjuk- ebben segíthetnének azért..
2013. nov. 10. 21:51
 17/25 A kérdező kommentje:
Igen a hétvége a legnagyobb probléma,tegnap direkt elvitte a gyerekeket, hogy otthon ne rosszalkodjanak, egész nap nem voltak otthon.
2013. nov. 10. 21:52
 18/25 A kérdező kommentje:

A két gyerek együtt a legrosszabb, szokták őket különválasztani.

Miután a gyerekek füle hallatára elhangzottak a dolgok a gyerekek nagyon sírtak, hogy tudják, hogy ez most miattuk van és ígérték most már mindig jók lesznek.

2013. nov. 10. 21:56
 19/25 anonim ***** válasza:
Hétvégére valakit felfogadni azért csak megtudjátok fizetni. Munkanélküli rokon barátnő biztos bevállalná.
2013. nov. 10. 21:57
 20/25 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem minden lehetséges megoldást felvázoltak:

-új munkahely, ami vagy több pénz vagy kevesebb munkaidő

-exedtől több gyerektartás

-bébiszitter

-új pár keresése

Ha a szülők úgy érzik nem megy, nem hiszem, hogy lehet erőltetni. Mondjuk egy 63 és 65 éves ember általában még bőven kibírja az unokáit. Ilyen korukban óvodás, kisiskolás korban heteket voltunk a nagyszülőknél és bőven bírtak minket az unokatestvéreimmel, pedig tényleg ördögök voltunk. Én szüleim is bírják még az unokázást, kb. ilyen korúak.

2013. nov. 10. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!