Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt a legdurvább baleset,...

Mi volt a legdurvább baleset, ami a gyermekeddel történt?

Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 23:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! :)

Szegény gyerekek, mik történnek velük... és tényleg egy pillanat alatt meg van a baj, sokszor a szülői felügyelet ellenére is!

2013. okt. 22. 08:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Autóbalesetünk volt,jeges úton hátulról úgy jöttek belénk,hogy megcsúsztunk,árok,többször megpördült a levegőben az autó.Én hátul középen, a fiunk hátul szélen ült,4 hónapos volt.Reflexből föléhajoltam,tudtam,hogy a fejlt nem fogja tudni megtartani még a gyerekülés sem.De nagyobb bajtól óvtam meg,egy ilyen kis oszlop vagy mi törte be a hátsó szélső ablakot,és a bordáimat törte el.Ha nem hajolok fölé,akkor fejét,mellkasát összenyomja.Így is agyrázkódása lett,mai napig fél a nagyon hirtelen sebességváltozástól (hullámvasút és hasonlók).
2013. okt. 22. 09:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

2 lépcsőfokot legurult lányom a bejárati ajtónál, mert annyira előrehajolt a lépcső tetején hogy megbillent, és nem várt meg. EGy seb lett a szeme alatt, de begyógyult.

EGyszer meg a gurulós bevásárló kosárból esett ki fejjel előre, a bevásárló részéből, de szerencsére a hátára esett és 1 perc síráson kívül nem lett semmit baja. Azóta sosem tettem be a kosárba. 1.5 éves volt ezeknél a baleseteknél, de azt hittem már kicsit okosabb.

2013. okt. 22. 17:29
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Először is leszögezném, már nincsenek családi horgászatok. A férjem mindig figyelt arra, hogy ha dobta be a fenekezős pecabotot a folyóba, ne legyen mögötte senki, de egyszer a 2 és fél éves gyerek hátraszaladt. A horog a bal szemhéjába akadt meg, nem vérzett, de félelmetes volt, még jó, hogy csak egy picit ment bele, és hogy Apa nem dobta el, meg ugye hogy a gyerek reflexből becsukta a szemét. Nagyon megijedtünk, de sikerült kivenni, a gyerek még sírni se sírt, fel se fogta, hogy mi történik. Na ezért nem járunk horgászni már, egy életre bennünk marad.
2013. okt. 22. 19:01
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

15 hónaposan temetőbe vittük, meghalt a nagypapám. Nem a temetésre vittük, csak később vittünk virágot. Még éppen csak totyogott, voltunk vagy 6-an kint, de abban a pillanatban épp senki nem figyelt oda. Elindult a virágok felé, megbillent és rámarkolt a fémkupakos mécsesre. :( Hólyagosra égette a kis kezét, kapott nagy kötést a Heim Pálban.

2 éves kora után kapott mogyorót, megrágta, de nem nyelte le és hisztizni kezdett. Ahogy hüppögött leszívta a mogyorót. Amit tudtam kiköpettem vele, de sípolt. Elvittük a Heim Pálba, hörgői közt akadt egy mogyoró... ha kicsit arrébb megy megfullad a kicsi. Altatásban szedték ki neki.

Egyszer nagyon csúnyán ráhúztuk az ajtót a kezére, szerencsére nem tört el neki. Ezek a legnagyobb balesetei.

2013. okt. 22. 19:17
 16/21 anonim ***** válasza:
61%
Kislányom 17 hónapos, eddigi mérleg: 2 hónaposan leesett a pelenkázóról, 8 hónaposan az etetőszékből, ezeknél azonnal rohanás kórházba, semmi baja nem lett. Szintén 8 hónaposan leesett a mosógépröl, de törülközőkre, úgyhogy csak megijedt. Múlt héten leesett a székről, a hátára a feje nagyot koppant, de semmi baja nem lett. Ezenkívül persze még sokszor esik, ma is a játszón a kis állát leverte. Tiszta anyja, én is mindig bénázom/bénáztam, de soha nem lett semmi bajom! Remélem kislányomnak sem lesz!
2013. okt. 22. 21:58
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 4. 04:08
 18/21 anonim ***** válasza:
2eves volt ugrált a nappaliban, levette a csúszásgátlós zoknit! Elcsuszott arcal az asztal szelebe! Bal szeme alatt hatalmas monokli, korhaz 3oltessel varrtak össze! Kicsi 9honaposan lazgorcsot kapott,bar ez nem igazi baleset de elég ijesztő!
2013. nov. 12. 13:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Mentem ajtot nyitni hatat forditottam egy percre persze a gyerek bemaszott a babakocsiba felalallt es azzal a lendulettel billent is at. Felrepedt a szaja meg oda lett fel foga. Masnap gondoltam csak tanult belole hogy nem maszunk be ha anya nem fogja..persze...ugyanaz csak hattal esett ki..kis pup lett a fejen..babakocsit ezutan osszetortem es kidobtam a kukaba.2 eves volt ekkor.
2013. nov. 12. 14:04
 20/21 anonim ***** válasza:

Nekem még nincs gyerekem, de magamról tudok nyilatkozni.:)

4 éves voltam, amikor fogócskáztam az unokatesómmal, nekicsúsztam a radiátornak, betört a fejem, össze kellett varrni. Később járomcsont törésem volt, bár az már kiskamaszként, elestem, és telibe fejeltem az aszfaltot. Bár én unokatesómhoz képest semmi voltam, nagynéném már bérletet vehetett volna a balesetire...:D

2013. nov. 12. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!