Miket tegyek az úti baleset csomagba?
Figyelt kérdés
1,5 éves a kislányom és szeretnék összeállítani egy kis csomagot.
Mik legyenek be?
Amire én gondoltam eddig: lázmérő, láz és fájdalom csillapító, valami seb fertőtlenítő, ahhoz vatta.
Egyéb ötletek?
2013. aug. 14. 17:58
1/8 A kérdező kommentje:
Sebtapasz ami még eszembe jutott :)
2013. aug. 14. 18:01
2/8 anonim válasza:
Sebfertőtlenítőnek Braunol vagy Betadon (krém olcsóbb, sebekhez elég, a folyadékot viszont több mindenre fel tudod használni). Vatta helyett mull lap, leukoplaszt, esetleg gyorskötöző. Kullancskiszedő kanál, kullancs és szúnyogirtó, Fenistil gél. Csipesz, biztosítótű (kötésrögzítés, szálka). Esetleg, ha tudsz elsősegélyt nyújtani (és feltételezem, már csak a kisgyerek miatt is) háromszögkendő. Remélem tudtam segíteni, egyébként én a helyedben rákérdeznék a gyógyszerészre, biztos ad tanácsokat. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Még csak gyűjtöm az ötleteket, mert az milyen krémeket, fertőtlenítőket a magyar gyógyszertárban akarom beszerezni, mi meg angliában élünk :)
2013. aug. 14. 18:45
4/8 anonim válasza:
Én mindig viszek a felsoroltakon kívül még Calcium ampullát is, a hirtelen jött allergia ellen.
Jó rovarcsípésre, ételallergiára, hasonlókra. Gyorsan hat.
5/8 A kérdező kommentje:
Az nem törik el, ha csak egy neszeszerbe teszem, aztán meg táskába? (Persze a dobozában) Vagy van más féle calcium is ami jó?
2013. aug. 14. 20:01
6/8 anonim válasza:
Nem törik össze, a dobozban is fixálva van.
Én a dobozt már nem is viszem, mert nagy helyet figlal, csak a rögzített fiolákat.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. aug. 16. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!