Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Használt cipő-sógornő megsértő...

Használt cipő-sógornő megsértődött?

Figyelt kérdés

Sógornőm sosem vesz újat a gyerekeinek semmiből. Vagy kapják őket, vagy használtpiacon veszi. Én sem veszek újakat, ruhából nem legalábbis, viszont cipőből igen. Nem is nagy kiadás, mert igyekszem akcióban venni, (Deichnmann. Decathlon).

Egyik nap mesélte, hogy milyen jó téli cipőt vett a gyereknek 500 Ft-ért. Én meg hülye rávágtam, gondolkodás nélkül, hogy én nem veszek használtan (főleg nem vennékazon a piacon, mert széthordott az összes), mert nem teszem tönkre a gyerek lábát, most az a 3-4000 Ft nem vág földhöz. Erre megsértődött. Mit csináljak?

2013. okt. 21. 09:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én 3000-4000 ft veszek a gyereknek cipöt lidl,aldiban,deicman,ccc cipöboltban és nálunk mire kinövi elkopik a sarka lerugja az orrát,és leértékeléseknél érdemes vásárolni.
2013. okt. 22. 09:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Fiam D.D Step cipőjét 6300ftért vettem,teljesen új és idei kollekció,rendes cipőboltban vettem,szerintem és a ortopédorvos szerint az egyik legjobb márka.
2013. okt. 22. 12:51
 13/13 anonim ***** válasza:
ja még annyit sosem adok el használt cipőt én sem vennék ahogy használt pizsamát,fehérneműt,zoknit és harisnyát sem
2013. okt. 22. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!