Akik DD Step cipőt vesztek gyermeketeknek! Ha belenéztek a cipőbe a talpbélés és a cipő orrának a találkozásánál belül a varrás nektek is elenged, megnyúlik?
Ennyire sose néztem, de nekem nagyon nagy csalódás volt a DDStep cipő, mindig siestat meg lineat vettem, tavaly vettem egy ddstepet, mert nagyon megtetszett, és jókat olvastam róla.
Kb. 3 hónapig hordta a kislányom, ennyi idő után már úgy nézett ki, hogy szégyelltem ráadni, rondán kifakult, megkopott.
Mi maradtunk a jól beváltaknál.
3 éves a lányom, a legtöbb cipője/szandija d.d.step volt. soha semmi problémánk nem volt vele. Az ortopéd orvos szerint közel a legjobb cipőkidolgozással ez a márka rendelkezik.
Nekünk nem enged belül kedves kérdező.
Egyébként minden cipőre van garancia, aki írta hogy 2 hét után szétment a cipő,miért nem vitted/küldted vissza?? 6 hónap garancia van rá mindenhol.
És használtan is jól ellehet adni, több,mint a feléért, mondjuk a lányom vigyáz rá, alig alig kopik a cipője!!
Több ddstep cipőnk volt már, soha nem volt rá panaszunk.
Megnéztem most is: nem enged el a varrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!