Milyen cipőket vegyek az ovit most kezdő kisfiamnak?
Befelé dőlő bokája miatt supináltat kell hordania. Benti szandálja az is, tehát ez lesz a váltó cipője! DE! Milyen átmeneti és téli cipőt, csizmát vegyek neki?
Azok is supináltak legyenek? Mert elég drága ahhoz hogy szétrugdossa és motorozza az oviban, ráadásul váltás miatt kettő pár is kéne belőle.
Milyet vegyek? Nem lesz gond ha azok nem supinálósak?
Köszi a segítséget!
Ha gond van a lábával, meg kéne venni. Ha spórolni kell, akkor én a télit spórolnám meg, vennék sima hótaposót, mert télen van a legkevesebbet a lábán a kinti cipő. Az ovis benti van rajta a legtöbbet, az feltétlenül supinált legyen.
Nekünk nincs külön ovis kinti cipő, az utcai cipőjében van az udvaron.
Köszi a válaszokat!
Az ortopéd orvos kérése kifejezetten az volt hogy ovis benti szandija legyen az, hogy legalább napi 8 órát legyen rajta. Na de ahogy számoltam ha 8-ra viszem a gyereket és 16-ig van akkor sincs 8 órát a lábán, mert kint is vannak az udvaron meg pihennek is. Ezért gondolkoztam, hogy milyen legyen a többi cipője. Egy-egy párat meg tudok neki venni, de kettő-kettő már sok lenne. A szandál már megvan, akkor nézek egy átmenetit is ami supinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!