Pánikrohamot kapok, ha a kisfiamnak hőemelkedése vagy bármi baja van. Tudom nem normális, van így még valaki?
Nezd szerintem senki sem boldog, ha a gyermeke beteg. Fuggetlen, hogy mennyire es milyen beteg.
A kornyezeti hatasok is tudnak sokkolok lenni, de mint minden helyzetre, erre is igaz, hogy a szuloknek higgadtnak kell maradniuk. Ellenkezo esetben meg arthat is a gyermeknek.
A betegseget nem lehet kivedeni. Egy full egezseges eletmodot elo ember is leet halalos beteg. Nem szabad gorcsoni azon, mi lesz, ha 40 fokos laza lesz a gyereknek?!??
Berakod hutofurdozni, ha nem megy lejjebb a ho, lazcsillapito kup vagy szirup es irany az orvos vagy hivod a mentoket.
Esznel kell lenni, mert van olyan helyzet, ahol minden perc szamit. Attol pedig nem oldod meg a helyzetet -mar boxs, nyers leszek -, hovy egy hisztis, hu+ye pitsakent elkezdesz nyavajogni. A gyerek.eveles nem csak a mokarol szol.
Nálunk a férjem iszonyú parás én egyáltalán nem. Egyszerűen nem hiszem el hogy baj lehet, talán mert a környezetemben nem történt semmilyen súlyos eset. A párom viszont képes lett volna éjjel kórházba vinni a gyereket amikor készült kitörni az első foga és azóta is bepánikol mindentől.
De néha nem bánom hogy ilyen, mert utólag mindig belátom, hogy jobb feleslegesen izgulni és feleslegesen orvoshoz vinni, mert a múltkor mi is orvoshoz vittük a gyereket mert egyszer behányt. Az orvos azt mondta jól tettük, mert akár agyhártyagyulladás előjele is lehet. Ha rajtam múlt volna ennyivel nem vittem volna orvoshoz, a párom viszont ragaszkodott hozzá.
Egyszerűen csak nincs semmilyen tűrőképességed,rendesen elkényeztethettek.
Az én fiamnak volt 5 műtéte (2-szer a szemét műtötték),szívbeteg,rengeteg szívritmuszavara,százezer balesete,amik halállal is végződhettek volna.És én egyszer sem pánikoltam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!