Hogyan szoktassam le 3 éves kislányomat a cicakaka evésről?
23-as vagyok!
Kérlek ídézd ki nkem,hogy hol írtam én azt hogy a te rossz nevelésed miatt eszi a cicakakát!Én csak azt írtam,hogy miért ne dícsérhetnéd meg érte ha nem csinálja!Úgy ahogy mások is írják csak nekünk természetes a cipőlevétel,öltözés stb!Neki honnan kéne tudni hogy ez a fikaevés nem sorolható az alapdolgok közé,és én erre írtam azt hogy ne légy ennyire szigorú,röghöz kötött,dícsérd meg ha nem csinálja!Az meg hogy bent a szobájába csinálhatja és te esetleg megdicséred??Hát nem hülyék ezek a gyerekek,tudják nagyon jól,hogy te azért dícséred mert nem csinálta előtted!
Végül is te írtad ki a kérdést hogy adjuk tanácsot!Erre én írtam egy tippet hogy ícsérd ha nem csinlja és te meg jól le.gatod a hajat a fejemről!Hát így adjon neked az ember tanácsot,segítséget!!
Köszönöm 25-ös hogy a védelmemre keltél!
31-es, nem ugattam le a fejedet, egyszerűen nekem nem ésszerű a javaslatod...
Ha téged megdicsér a párod, hogy hű de finomat főztél, miközben te pontosan tudod, hogy nem is te főzted (mert nem volt rá időd), hanem mondjuk étteremből hoztad, és mégis bezsebeled az elismerést, annak mi értelme van? Mert kb. ilyen a tanácsod. Nekem nem ésszerű. Mindenképpen értékelem hogy klaviatúrát ragadtál, de nem egyeznek a nézeteink.
de olyankor ha mégis megdicséred tudja hogy te azért tetted mert azthiszed nem ette a cicakakát és lehet egy idő után tényleg leszokik róla mivel "Anya tényleg azthiszi már nem csinálom,hát akkor még dugiba sem csinálom!"
Hát te tényleg nem osztogatod könnyen a dícséretet a lányod felé...
Szia Kedves Anyuka!!
Látom eltelt jó pár év a kérdésed óta. Gondolom már a múlté ez a probléma?! Mesélj, hogy sikerült leszoktatni?
Sajnos az én kislányomnál is ezzel szenvedünk...borzasztóan zavar, tehetetlen vagyok. Segíts! Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!