Szerintetek a hogyan szoktassam rá 27 hós kislányomat, hogy a kakit is bilibe intézze?
Figyelt kérdés
A mai nap minden egyes pisije bilibe ment, szólt ügyesen előtte, kaki nem volt. Erőltessem a bilire? Mert nagydolognál szeret elbújni, és mondja, hogy hagyjam őt. De akkor lehet elnyomja az ingerét?2012. aug. 5. 00:25
1/5 anonim válasza:
Ahogy írod, ne erőltesd, mert vissza fogja tartani a kákát!
2/5 anonim válasza:
Én mindegyik gyerekemnél kifigyeltem az időpontot, hogy mikor szokott bekakilni. És ebben az időpontban szóltam neki, hogy üljön rá a wc-re. Úgy néz ki, most a második gyerekemnél is beválik.
3/5 anonim válasza:
Az jó, amit az előző mondott, hogy figyeld meg, hogy mikor kakil be, és abban az időben küldd el bilizni, de ne állj ott mellette, és mondd, hogy na kakiljál, hanem hagyd ott, hogy saját maga intézze el a dolgot. Utána meg örömtánc, halleluja, tapsvihar és virág. :D Akkor megtanulja, hogy ez még sem olyan rossz dolog. De amúgy meg várhatsz vele, mert még kis fiatalka. Majd ha közelebb lesza háromhoz akkor "eröltetheted". :)
4/5 anonim válasza:
Én azt figyelem a lánykámnál, hogy mikor pukizik, igaz ő még csak 18hónapos, aktívan bilizik a kicsi egyedül, de a kakit inkább a bugyiba intézi. Most egy hétig, amikor pukizott, és picit nyomott elmentünk a bilihez, leült, és közben megbeszéltük, hogy a bili szereti a kakit, adjuk neki, és pikk pakk lerendezi a kicsi a kakilást így. És jobban is élvezi a bili utáni popsitörlést(ugye jóval gyorsabb), így csak remélem, hogy ügyesen rászokik jobb neki, ha a kakit is a bilibe produkálja.
5/5 anonim válasza:
Valahova dugd el a bilit, ha egyedül szereti elintézni a dolgát. Persze olyan helyre, hogy szemmel tudd tartani.
Ha viszont még nem akar bilibe kakilni, akkor ne erőltesd!
Most nálunk is biliszünet van kaki ügyben. A pisi szépen megy bilibe, wc-be, de a kakit csak pelusba nyomja.
Nem akarom erőltetni, mert félek, hogy akkor inkább visszatartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!