Lehet valami következménye ha nem adom a kisfiamnak az asztmára a gyógyszereket?
igen baj. az asztmas roham halalos kimenetelu is lehet
miert nem csereltetek ki inkabb a gyogyszereket, ha ilyen tuneteket okoztak? annyi fele keszitment van a piacon, biztosan felir valami mast az orvosotok, csak el kell menni. ne hagyd ot kezeles nelkul, ez a te felelosseged!
mit jelent pontosan, hogy szaraz a laba? az egesz, vagy foltokban, vagy hamlik stb
asztma diagnozisahoz el kell vegezni bizonyos teszteket. ezeket elvegeztetek? milyen gyogyszert kapott a gyerek?
ha nem tartottad indokoltnak a kezelest akkor miert nem vitted el egy masik orvoshoz?
Szia!
Szerintem is vidd el egy messzebb orvoshoz, egy másik városba, vagy talán inkább Pesten kéne egy jó gyerekkórházat találni (Heim Pál, Madarász utcai) ahol rendesen kivizsgálják mitől van a lábszárazsága! Mert nem hiszem, hogy az asztmától lenne!!!
Nekem az volt gyermekkori, és a gyógyszerektől nem voltam rosszul, bár én szépen fokozatosan hagytam abba a szedésüket és ma tökéletesen érzem magam, bár, ha marhára felidegesítem magam vagy lépcsőzni kell akkor szokott légszomjam lenni, de megállok lenyugszom és jobban vagyok!
De egy gyereknél nem szabad ezt tenni, mindenféleképpen másik orvost egy alaposabbal ki kell vizsgáltatni!
Lehet hogy azért volt hányása mert nem jó a gyógyszer és akár gyógyszermérgezést is kaphatott volna a gyermeked!!!
Nem lehet ekcéma, vagy valamilyen más bőrbetegsége amitől száraz a lába a gyermekednek??
Üdv egy 17 hónapos anyuka aki 17 hetes kismama is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!