Felírjátok vagy megjegyzitek valahogy hogy milyen gyógyszereket, antibiotikumokat kapott már a gyerek?
Eddig míg csak egy gyerek volt addig meg tudtam jegyezni, ráadásul ő 4 év alatt kb 3x kapott antibiotikumot. De mióta ketten vannak totál elfelejtettem, hogy miket kaptak már és keverem is a két gyereket( úgyértem, hogy melyik gyógyszert melyik szedte)
Most beteg a kisebbik és kérdezte az orvos, hogy Augmentint kapott e már. És nekem fogalmam sem volt. Tudom, hogy adtam már valamelyik gyereknek. De melyiknek?
Aztán mondtam, hogy márciusban kapott utoljára antibiotikumot, nézzék meg a gépben. De az asszisztens azt mondta, hogy nem találja (eddig mindig meg tudta nézni)
Szóval most mérges vagyok magamra, mert felírhattam volna, hogy mikor miket szedett. Közben felhívtam sógornőmet és ő azt mondta, hogy mindig letépi a gyógyszeresdoboz fülét és elteszi. Mostmár én is így fogom.
Ráadásul a márciusi antibiotikumtól ment a hasa, remélem ettől nem fog.
Szia!
Nálunk az orvos a számítógépben vissza tudja nézni,hogy miket kaptunk már,így szokott gyógyszert felírni.
Az én fiam a bölcsi első évében annyit volt beteg,meg sem tudnám jegyezni a sokféle gyógyszert,a nagyobb betegségeiket írom csak.
Nálunk is vissza tudta nézni eddig a számítógépben, ezért is nem írtam fel eddig. Most nem tudom miért nem találta.
De mostantól elteszem én is a dobozokat. Mondjuk a férjemnek eddig is eltettem a gyógyszeres dobozait, mert ő penicillinérzékegy és "különleges" gyógyszereket szokott kapni. De szerencsére a gyerekeknél nem volt gond a penicillinnel, arra tutira emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!