Nyaralásra milyen gyógyszereket, krémeket stb. -ket visztek magatokkal gyermekeitek számára?
Naptejet, sebfertőtlenítőt (Betadine), sebtapaszt.
Mást nem viszek, egy hotelben csak letelefonálok és hoznak amit kérnek, ráadásul sok helyen orvos is van, gyógyszertár stb. Szóval feleslegesen nem viszek ilyesmiket, nem a világ végére megyünk.
Lázcsillapító, naptej, ragtapasz, Fenistil vagy Antivakarin a szúnyogcsípésekre. Ja, meg ha nem felejtem el, akkor szúnyogriasztó krémet, de ez szokott mindig itthon maradni :) Ja, meg lázmérőt, bár az ugye nem egy gyógyszer, hanem egy eszköz :)
De ha valami más kell, akkor úgyis elmegyek a patikába, ahol szoktunk nyaralni, ott tudom, hogy hol van.
Én szinte mindenre felszoktam készülni mert mi van ha hirtelen kellene és nincs sehol.
Fenistil gél, calsimusc,nurofen kúp, sebtapasz, lázmérő, naptej, off spray,normaflore, betadin.
Jobb félni mint megijedni párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!