Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miben adtok 19 hós körüli...

Miben adtok 19 hós körüli gyereketeknek tejet lefekvés előtt?

Figyelt kérdés

Én bár még cumisüvegben adom, és úgy hogy a kezemben fekszik (én nagyon szeretem így), vele sincs gond, de szeretném ezt lassan elhagyni, mert nagylány már ő ehhez... Ti, hogyan és miben adjátok este a tejet?

Közönöm

2013. okt. 2. 13:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó, bár nem én vagyok a 9-es válaszoló..

Biztos azért írta, hogy csak TÉGED idegesítsen... Ez egy fórum, mindenki azt ír le amit akar, minden élethelyzet más, sosem értettem hogy lehet így kiakadni egy válaszon. Ráadásul semmi durvát nem írt a 9-es, csak annyit hogy az ő gyereke mindent pohárból iszik. Neked talán ez fáj?

2013. okt. 4. 08:56
 12/12 anonim ***** válasza:

:)) nos kedves előttem író,nekem az a tény nem fáj:)))

Épp ellenkezőleg,úgy éreztem,hogy ő ir pejorative a cumisüveg használatáról,mert mi a kérdés...ugye!?

Nem kell rosszul éreznem magam amiatt,hogy pohárból iszik a csemetéje,mert az enyém is és megannyi csoda dolgot tud már...mégsem írtam ide...mert a kutya nem kérdezett tőlem ilyet.

Már ott elakadtam,hogy azt írja,h utálja a gyerek a kakaót és a tejet,hogy egyáltalán miért ír akkor??

Teljesen más napközben teát,vizet stb. inni egy pohárból ,mint a reggeli és esti tej,tápszer...aminek nálunk és ,ahogy olvasom másoknál is rituáléja van még ebben a korban.

Szóval számomra kissé negatív volt a megnyilvánulása és teljesen off!!!

Téged sem értelek,hogy úgy érezted meg kell védened!?

Ha van kifogása a hsz.-hoz majd ír!

Te sem vagy akkor jobb nálam ugye....? :)

2013. okt. 4. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!