Mit szoktatok lefekvés előtt mesélni (fejből) 2 év körüli gyereketeknek?
nekem se meséltek...
kezdd el és folyamatosan eszedbe fog jutni:)
Kolontos Palkó, Kisgömböc, Kismalac és a Farkas, Öreg halász és az aranyhal, Császár új ruhája,
Világszép Nádszál kisasszony, Rózsát nevető királykisasszony ezeket tudom biztosra fejből.
Az enyém tudod mit élvezett ennyi idősen rettenetesen? a kitalált történeteimet, állatokról, és rólunk. Szájtátva hallgatta. Rövidke sztorik, pl. mikor kirándultunk apával a szavannán, egyszercsak látunk ám egy oroszlánt, hogy dörzsöli a fejét a fölhöz, nagyon mérges volt. odamentünk megkérdeztük mi a baj orszlán segítéhetünk. mondja hogy jó hogy jöttök, olyan kócos a sörényem, de nem tudom kibontani, segítseket kérlek. mondtuk neki hogy persze hogy segítü nk, elővettük a fésűt a hátizsákunkból és jól kifésülltük a sörényét. Örömébenmég dorombolt is, azátn megengedte hogy lovagoljunk ahátán és játszhatattunk a kisoroszlánokkal is.
szóval valami ilyesmi történeketek találtam ki. a baba modta milyen állat legyen, és kitaláltam valami hasonló sztorit, imádta.
ui: bocsa ahelyesírásért, kapkodok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!