Mikortól adtatok sima gyümölcsteát gyereketeknek a gyerektea helyett?
Èn legtöbbször gyerek gyümölcsteát veszek tea házban, mert azokban nincsen aroma plusszban. Van kis teafilterjeim (dm-ben lehet kapni) otthon ez kb 2 hetente félkórás müvelet hogy kiporciózzam, és ezt fözöm neki reggelente.
De ha elfogy néha veszek gyerekteát, de azok tele vannak aromával, de a lányom szereti.
Az oviban teljesen mindegy mit kap, én itthon megpróbálok egészségesebb dolgokat adni neki. Mi is teaházban vesszük a fekete teát.
a gyerektea sima gyümölcstea,szóval én kb. 2-szer vettem olyat,de az is csak azért,mert olcsóbb volt akciósan.
Nem mindegy azonban,h gyümölcsös tea vagy gyümölcs tea...Mivel az egyikben gyümölcsök vannak, a másikban meg fekete tea keverve gyümölcsökkel.
Egy éves kor felett nem kell smemiféle külön dolgot venni a gyereknek.
A gyümölcstea (és nem a gyümölccsel íezesített feketetea) ugyanaz, mint a gyerekeknek való. Csak arra figyelj, hogy nem aromákkal ízesítettet vegyél, de ez rajta van a csomagoláson.
én nem fogok adni neki koffeines teát, mi se iszünk azt, nem gondolom, hogy gyereknek szüksége lenne rá.
mi a sagat isszuk, ez gyümölcs tea, nincs benne koffein, fiam is 2 éves kor óta ezt issza, akkor jelent meg. legalábbis a reklám, nem tud volt-e előtte, azelőtt pickwick gyerekteát ittunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!