Van a 2-3 éves gyereketeknek napszemüvege? Hordja? És milyen?
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 08:14
1/9 anonim válasza:
A DM-ben vettük, egy időben nagyon lelkesen hordta, most már csak rövid ideig tűri meg magán.
2/9 anonim válasza:
Nincs, nem is vennék neki. Ha vennék akkor valami márkás bevizsgáltat, de arra nincs pénz így nem is veszek. Az olcsó szemüvegekkel az a baj, hogy a lencse a fényt, de a káros sugarakat nem szűri ki, így a lencse mögött a pupilla kitágul és a káros sugarak mind mennek be a szembe és roncsolják azt. Nekünk van normális napszemüvegünk, én szinte soha férjem vezetéshez használja, de mi is megvagyunk nélküle így a gyerek is meg van nélküle.
3/9 anonim válasza:
Van rendes napszemüvege,hordja nagyon szereti.
4/9 anonim válasza:
Van, szereti is, ő szokta kérni, hogy adjam oda neki. Szereti apát utánozni, és felteszi a fejére, ha már nem süt a nap annyira! :)
3,5 éves fiú
5/9 anonim válasza:
Van napszemüvege, mint mindenkinek a családban. Van hogy magától kéri, van, hogy akkor, amikor mi is felvettük.
6/9 anonim válasza:
Chicco napszemüvege van, 13 hónapos korában vettem neki. Azt gondoltam, hogy le fogja majd dobni a földre, meg nem tud majd mit kezdeni azzal, hogy a szemén van, mert ez rendes napszemüveg, nem hátul gumis fajta. Semmi gondja nem volt vele, annyira szereti és igényli, hogy télen napsütésben is hordta. Most 3 éves, vettem neki egy ugyanilyen márkát, csak más színűt. Rendes keményfedeles, cipzáros szemüvegtokot is adtak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!