Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miben adtok 19 hós körüli...

Miben adtok 19 hós körüli gyereketeknek tejet lefekvés előtt?

Figyelt kérdés

Én bár még cumisüvegben adom, és úgy hogy a kezemben fekszik (én nagyon szeretem így), vele sincs gond, de szeretném ezt lassan elhagyni, mert nagylány már ő ehhez... Ti, hogyan és miben adjátok este a tejet?

Közönöm

2013. okt. 2. 13:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bögréből kapja.
2013. okt. 2. 13:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen én is le szerettem volna szoktatni a lányomat a cumisüvegről. De nem akarta. Aztán picivel a második születésnapja után közölte, hogy ő bizony már nagylány, neki csőrös pohár kell. Vettem, azt 1-2 hónapig használta, aztán arról is leszokott szépen magától,
2013. okt. 2. 13:13
 3/12 anonim ***** válasza:
A kedvenc cicás műanyag poharából issza meg.
2013. okt. 2. 13:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Még én is cumisüvegből adom. napközben csőrösből iszik. Én is éppen ezen gondolkodom, hogy lassan le kellene szoktatni erről.18 hónapos.
2013. okt. 2. 13:35
 5/12 gabszem ***** válasza:
100%
20 hós kislány, reggel és este cumisüvegből issza a kakaót/tejet. Reggel egyedül , mesenézés közben, de lefekvés előtt az ölemben adom neki, így szereti. Meginná csőrös pohárból is de szerintem jó ez még így is.
2013. okt. 2. 13:43
 6/12 Jégtánc ***** válasza:
Cumisüvegből kapja reggel és este a tejet.Szintén 20 hós.Egyedül issza reggel is és este is az ágyában.
2013. okt. 2. 14:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Cumisüvegben, amúgy pohárból iszik napközben (vizet).

Én igazából nem értem, hogy a csőrös pohár mennyivel vagy miben jobb, mint a cumisüveg? Én abból ki sem tudom mosni rendesen a tejet, ti ki tudjátok?

Meg esténként van, hogy több, mint 3 dl-t megiszik, ekkora csőrös nincs is, legalábbis én még nem láttam.

2013. okt. 2. 20:55
 8/12 anonim ***** válasza:

2.5 éves a kislányom,még mindig cumisüvegből iszik reggel és este,az ölünkbe összebújva:) nem akarja máshogy..próbáltam,hogy az ágyában ,önállóan de nem..neki igy jó,ő fogja az üveget+maci+peli:DD.

Amíg igényli,így lesz:)

2013. okt. 2. 23:04
 9/12 anonim ***** válasza:
20 hós, utálja a tejet/kakaót így azt nem iszik egy kortyot se, de mindent sima pohárból/bögréből iszik. Cumisüveget sosem használtunk mert anyatejes volt.
2013. okt. 3. 09:38
 10/12 anonim ***** válasza:

ma 9.38-as nem értelek,ezt mégis ki kérdezte????

Komolyan,nem vitatkozni akarok...de mi késztetett arra,hogy ezt leírd???

Áhhh...

2013. okt. 3. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!