Milyen forever living productos terméket adtok 4 év körüli gyermeketeknek, és miért?
Kaptunk most a nagyszülőktől pár terméket de nem tudom,hogy mi mire jó,és mire való.
Ezek lennének:
Forever Pomesteen power
Kids
Aloe berry nektár
Forever absorbent-C :ez tudom,hogy c vitamin.
Forever garlic Thyme
Aki ismeri ezeknek a termékeknek a leírását kérem írja meg nekem.
De nem az érdekel,hogy mit tartalmaz meg hogy kell szedni mert az rajta van a dobozokon, hanem,hogy mire lehet szedni és melyiknek milyen hatása van.
Akkor már csak az a kérdés, hogy biztosan attól pörögtél-e fel? Mert akkor a gránátalmától is fel kéne pörögnöd.
Pláne az az érdekes, hogy ilyen kis mennyiségtől.
Hát ebéd előtt bevettem a egy kanálnyi pomesteent, majd ebéd után pedig egy forever garlic thyme tabletát vette be mert fájt a fejem nagyon.
Semmi mást vettem be aznap.
Fokhagymát szoktál enni? Ha attól nem pörögsz, akkor a garlyc-tól sem. Meg még kakukkfű van benne.
De a pomesteen-ben sincs semmi pörgető. Lehet, hogy a te szervezeted valamiért így reagál a gránátalmára.
A gyerekek egyébként nagyon szeretik és még senki sem számolt be arról, hogy a gyerek ne tudna tőle aludni meg pörögne ettől.
Amúgy ha meg van a számla, akkor vissza veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!