Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Apró, piros, nem viszkető...

Apró, piros, nem viszkető kiütések az arcon és alkaron? Volt már gyermeketeknek ilyen?

Figyelt kérdés

3 éves kisfiamon jelentek meg ezek a pöttyök 1 hete. Voltunk orvosnál, szerinte valamire allergiás. Nem lett több egy hét alatt, mint amennyi elsőre kijött, de szerintem kevesebb sem. :( Fenistil cseppet és calcium pezsgőtablettát szed 2 napja.

Van valami tapasztalatotok ez ügyben? Köszönöm a válaszokat!

2013. máj. 28. 14:13
 1/2 anonim ***** válasza:

gondold végig, volt-e öblítőszer váltás, új tusfürdő...stb

esetleg étel,a mi kiüthette.

Én szeretem a Fenistil cseppet, mert álmosít:)

2013. máj. 28. 14:56
 2/2 anonim ***** válasza:

A fiamon jött ki mostanában 3 szúnyogcsípés szerű pukli. Egy a halántékán, egy a kézfején, egy meg a lábfején.

Ami a lábfején volt, azt elkaparta, és ilyen nagy dudor lett belőle (mint a nem normális szúnyogcsípés), a másik kettő maradt pici, normális, ami le is száradt... Nem tudom, hogy allergia e, vagy tényleg valami csípés, mert aznap kint aludtak. Én is adtam neki fenistilt meg kálcium pezsgőtabit....

2013. máj. 28. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!