Vesztek valamit ajándékot a gyermeketeknek gyereknap alkalmából? Ha igen, mit?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 09:46
1/18 anonim válasza:
Nem veszünk, így is állandóan kényeztetve vannak. A szüleimtől kerti kispadokat és hozzá való asztalt kapnak, a többi nagyszülőtől és déditől nem tudom mit.
2/18 anonim válasza:
Nem, mi kirándulunk általában vagy a helyi programokat nézzük meg. Ajándék nincs, max. csoki.
3/18 anonim válasza:
Nem, aznap programokra megyünk és ott "mindent szabad".
4/18 anonim válasza:
Nemrég olvastam egy hasonló kérdést. Mi ez? Ez valami új trend? Gyereknapra is ajándékot?
Érdekes... Én sosem vettem. Nem is fogok. Ezer program van ilyenkor, sokkal értékesebbek, mint sok kacat.
5/18 anonim válasza:
Határozottan nem! Mi is közös családi programot csinálunk általában. Állatkert, játszóház, kirándulás, gyerekprogramok stb.
6/18 anonim válasza:
Konkrétan nem.
Elmegyünk programokra, ha ott valamit megkíván (ésszerű határokon belül), azt megkaphatja, de máskor is megkapja (csatanap, anyukáméknál bányásznap).
7/18 anonim válasza:
Mi egy kis pancsolómedencét vettünk a kisfiunknak, de ha nem lenne gyereknap, akkor is azt kapta volna.:D
(7 hónapos)
8/18 anonim válasza:
most komolyan...mindenki azt írta, hogy nem, miért is lett 0!!!!!!!!!!!!!%-os a válaszom??? A kérdésre válaszoltam. Van itt jó vagy rossz? Azt kérdezte a kérdező, hogy igen, vagy nem...én írtam, hogy nem. Pihenjenek már a nagy lepontozók. Komolyan be kéne vezetni, hogy csak a kérdező értékelhessen.
9/18 anonim válasza:
Nyílt a közelben egy új palacsintázó és oda megyünk palacsintázni (bár 12 évesek már az ikrek). Eddig 1 évben sem volt ajándék. Csakhát akkora már a nyomás (az osztálytársak mindent sz*rt kapnak), hogy szétrágták a fülünket. :) Ez egy új divat.
10/18 zabmester válasza:
Nem, és nem is értem, mióta lett ez ajándékozós ünnep. Programot szoktunk csinálni ilyenkor minden évben, most is az lesz. Ma megyünk egy gyereknapi rendezvényre, holnap meg állatkertbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!