Vesztek valamit ajándékot a gyermeketeknek gyereknap alkalmából? Ha igen, mit?
őőő, én közel vagyok a 30-hoz, de emlékeim szerint mi is kaptunk valami apróságot gyereknapra:) Szóval nem hinném hogy újkeletű lenne a dolog.
De mi sem veszünk semmit amúgy, hanem megyünk programozni:)
A mi kisfiúnk 4 éves.Sajnos beteg most nagyon.Így nem tudnunk menni sehova.Polipos gyurmakészletet kapott gyereknapra.
Ha nem lett volna beteg akkor mi is mentünk volna programokra,de sajnos még nincs jól.
3,5 éves a fiam
egy búvárszemüveget kapott pipával,amit majd nyaraláson használhat.egy hónap múlva megyünk,mindenképp kapott volna,de így megkapta most
ezen kívül voltunk családi programon is délelőtt,meg játszóházban
Angry birds plüsst kap,és megyünk kisvasutazni.(is)
Én 39 éves vagyok, de én is kaptam ajándékot gyereknapra mindig kiskoromban :)
Kedves Kérdező,
közel 3 éves kisfiammal mi is inkább mindkét nap programokra mentünk (lovacska, MÜPA stb.), de kapott néhány jó matricás foglalkoztató füzetet és mesekönyvet is. Ezeket egyébként is szerettem volna megvenni, így jó alkalom volt, hogy egyben odaadhatom (gyermeknap alkalmából pedig a könyvesházak netes oldalain is sok akció volt)
Túl nagy ajándék szerintem felesleges, de pl. a bölcsődében is kaptak homokozószettet ajándékba.
Ilyen ünnepekkor számomra nem az ajándék pénzbeli értke a fontos, hanem inkább a kedves gesztusok, figyelmes apróságok és persze az együtt töltött idő- de ezek talán minden nap fontosak, csak nem tud sajnos minden hétköznap egyformán jól alakulni.
Szép napot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!